Z tymi 'końskimi dawkami' to może i masz racje ale byłem wtedy początkującym terrarystą a w zasadzie dalej nim jestem, no ale nie o tym mowa. Natomiast zwróciłem się o pomoc na forum {na którym byłem zresztą pierwszy dzień} i nie bylo wielu ludzi ktorzy w ogole starali się coś pomóc. Tak więc nie miałem zbytnio pojęcia jakie dawki witamin podawać mojemu legowi i podając je byłem "zielony" jeśli chodzi o ich ilość w stosunku do zapotrzebowania konkretnie mojego " zielonego przyjaciela". WIEM ŻĘ TO NIE JEST WYTŁUMACZENIE, ale na błedach człowiek się uczy. NIESTETY. Teraz muślę że unormowałem podwanie witamin i podaje odpowiednią ilość {poprzedni post}. Co do uv to czekam na ULTRAVITALUX {ale dzisiaj dorwałem inne zródło UV tzn.małe solarium na twarz}. Mrożone jedzonko postaram się zmienić na świeże, a jeśli chodzi o białko zwierzęce to wiesz jakie podzielone są zdania na ten temat.
POZDRAWIAM I ŻYCZE WAM ŻEBY WASZE "ZIELONE STWORKI" BYŁY ZAWSZE ZIELONIUTKIE I ZDROWE.NARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!