Heheh przeciez Ci napisalem jakie mam warunki w terrarium , nie mam tylko piasku a mam rowniez kostke bukowa + kore. a kolo kwiatow jest tez torf. Kabel grzewczy omija rosliny a temerature na kostace maja taka sama no moze troche nizsza niz na piasku, jednak przesiaduja na piasku i ja im na to pozwalam. Jesli chodzi o piasek i Lukasza to zapytaj jakie podloze poleca do hodowli agamy czy tez lamparta, a jaki odradza moge Ci z cala pewnoscia odpowiedziec ,ze piasek jest ok a ogolnie te podloza (kora , kosta) odradza. Nie sugeruje sie tym co On mowi ale tym co sam przezylem ze swoimi zwierzetami a 8 lat to wystarczajaco dlugo.

Noe zal mi tego co sie stalo i mam nadzieje ,ze bedzie wszytsko ok. Niestety to ,ze ja tak uwazam to nieznaczy,ze tak ma byc tylko dziwi mnie to ,ze wam gady umieraja a mi nigdy sie to nie przytrafilo. Nie wiem ale ja siegajac po ksiazke znanego autora przekonany jestem ,ze zdobede wieksza wiedze niz czytajac forum nieznanej mi wczesniej osoby ktorej nie moge zaufac. Dlatego mam sproa biblioteke i porownoje wypowiedzi roznych autorow a Forum dyskusyjne traktuje jako "plotki" i czesto nowe doswiadczenie...

Szczerze to bardzo zadko tu zagladam i czesto sie denerwuja czytajac "rozne" posty...

Przyklad: Mam agame brodata co mam jej dawac do jedzenia!?

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr