-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
Re: Wasza przygoda z terrarystyką.
ja coz zawsze mnie to ciaglo jak bylem maly wyciagma wodorosty nad stawem na brzeg jeziora i lapalem kaduki (chrusciki) myslalem ze zlapalem nad stawem rybke ale jak uzarlo stweirdizlem ze rybki nie gryza przyjzalem sie jak juz splynela woda jzu do stawu i zostaly same wodorosty ze to ma nozki jes dlugie kol o5cm i ma fajan sszczene typu alien wiec zapakowalem d osloja zanioslem do domu poszukale mw ksiazce pisalo ze to larwa wazki bylo zaraz jakos po zimie wczesna wiosna zmienialem wode wrzucalem pajaki itp caly dom z robali oczyscilem ale szybko sie jzu ocieplilo i moglem lapac juz na dworze zarcie podobalo mi sie to jak jadla ten sposob chwytania i wogole super byl wrzucilem patyk zeby miala sie czego chwytac w wodzie i tak sobie byla mam karmila siostra czasem pewnego raz uwracalismy zrodzicami w nocy z imienin i kazdy przezyl szok trafilismy na moment jak wyszla byla jzu peknieta i na wpol wyszla juz wazka wiec wszyscy usiedli i ogladali magie dla mnie jak odziecka bylo cos super okazik ktory wyszedl to zeglarz byl bodjaze ale wielgachny osobnik potem co roku pare tego miale mw sloiku malo miejsa fajny efekt i satysfakcja teraz mam je juz tylko w oczku na dworze a w domu inne cuda
Uprawnienia umieszczania postów