-
Re: terrarium dla legwana...
ale ty jestes tepy jak but. nie wiem czy chodziles do szkoly czy nie, ale jedno wiem na pewno nie umiesz czytac ze zrozumieniem. przeciez w ktoryms poscie napisalem, ze jeszcze nie mam zwierzaka, tylko sie do niego przymierzam. zadalem pytanie o wielkosc terrarium, bo obecnie dysponuje tylko takim. ty za to jestes swiecie przekonany, ze legwan juz w nim siedzi i dusi sie, zdycha, czy cos jeszcze innego. a z drugiej strony to legwan nie urosnie w ciagu 4 miesiecy z dlugosci, np. 40 cm do 1,2 m. to przeciez absurdalne i niemozliwe, owszem, moze i te zwierzaki maja dobra przemiane materii, rosna szybko, ale nie napewno tak szybka, chyba ze ty swojego hodowales na sterydach jakis czy co. wszyscy mowicie, zebym najpierw uzbieral kase na zwierzaka i terrarium, ale co to zmieni czy bede najpierw odkladal, czy w trakcie hodowli zmienie, wg mnie to nie ma roznicy. nawet w tym artykule na stronie jest napisane, zeby nie wkladac legwana do wielkiej skrzyni, bo zdziczeje. tego ty juz chyba ty mad niedoczytales.
Uprawnienia umieszczania postów