-
Re: Spotkanie :D
Marblo, fotek nie załączyłeś, a nie wiem które chciałeś dać. Jeśli chcesz to zapraszam, zrobimy jeszcze parę zdjęć. Miejsca na dysku sporo, a taka okazja się szybko nie trafi, Diablo ma apetyt i niedługo dogoni Gucia :-). Możesz mu śmiało podać te listki słonecznika, tym bardziej, że on wcina praktycznie wszystko co dostanie. Urozmaicona dieta, a szczególnie w liście i to zimą wyjdzie mu na dobre. Ten brzdąc jest naprawdę odważny. Nawet Gucio wiał przede mną jak był taki mały, a Diablo siedział na otwartej mojej dłoni, nie wyrywał się, trochę pobuszował po jukach nie zważając na moją zbliżającą się rękę. Nawet zabrał się do jedzenia, gdy mu podałem listki fasoli i mlecza ! Od obcej dla niego osoby, w obcym otoczeniu...Z Guciem popatrzyli na siebie, poopalali się chwilkę pod Ultravitaluxem i nie wykazywali wrogich zamiarów. Mam nadzieje, że to wyrośnie piękna samiczka i to chyba rhinolopha tak jak Gucio. Ma zaznaczone na nosku "kolce". I to imię Diablo- oj będzie gorąco... :-))))))))))))))))). Ja za Ciebie umieszczę fotki, a Ty coś też daj jak znajdziesz czas. Pozdrawiam! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów