Właśnie teraz doczytałem że on ma 3 lat . Jezzzzuuu jak on ma 3 lata to robal wyglada na jego pradziadka (a ma niecałe 2,5). Rysiek to weź porównaj sobie teraz jak Twój szybko urósł przez ostatni rok hehe.

Ale tak to jest była u mnie wczoraj pani z PZU w celu ubezpieczenia mieszkania i opowiadała jak to ludzie trzymają sporego Lega w czymś co można jedynie porównać z akwarium ....szkoda gadać normalnie zrobił bym w ten sposób że kupując tak egzotyczne stworzenie które wymaga specjalnych warunków należało by pozostawić swoje dane adresowe w celu kontroli nad zachowaniem odpowiednich warunków bytowych gadzinie. Wiem że bo głupota i nierealne ale jak tu zapanować nad tym co sie dzieje teraz na rynku?! Zrobiła się moda na Legwany i nie zapanuje teraz nad tym . Kilka dni wstecz dzwoniła do mnie babka i pytała o to czy oferta na sprzedaż mojego starego tera jest aktualna bo kupili swojemu dzieciakowi legwana i jest trzymany w akwarium no i juz się tam nie mieści :-( NO COMENT pytam ją czy ma dostęp do netu ? MA ale jeszcze nic tam (znaczy w necie nie wyczytali) Załamanie ! Może by tak (NOOK) zacząć wciskać baner tej stronki w jakichś innych miejscach ? może bedzie się dało zareklamować ją na GG w wyświetlającym się oknie nie wiem odczuwam że nikt nie czyta tych informacji które tu są włącznie z ludźmi którzy jako nowi pojawiają się na forum tylko po to aby zadać nieraz totalnie laickie pytanie na które powinni znać odpowiedź jeszcze przed podjęciem decyzji o zakupie gada.!!!

Co ROBIĆ
Seb