-
Re: >>>>
Stracili też allegrowicze. Ale "stracili", łatwo powiedzieć. Od oceniania jest prokuratura a nie serwis. Po prostu, jeśli ktoś został oszukany to powinien szukać zadośćuczynienia w stosownym miejscu a dopiero potem prosić o interwencję na forum. Może w końcu przy okazji zakończone zostaną zwyczajowe transakcje "na gębę" i nie związane z jakimkowiek ryzykiem - to tylko kusi naciągaczy. Nie mnie oceniać czy wymieniony Łysek to zwyczajny oszust i złodziej czy jedynie idiota, który myślał, że bez pieniędzy i sprawdzonych podwykonawców stworzy firmę. A może po prostu człowiek, któremu przytrafiło się coś co uniemożliwia mu wywiązanie się z zobowiązań..... Nie żądajcie od serwisu decyzji o winie, nie od tego jest. Poza tym ban nie załatwia chyba sprawy? Dla mnie by nie załatwiał.
-
ja zostalem oszukany na 76PLN :( niewiele, ale zawsze cos zwlaszcza, ze zamowilem terraria dla pajakow, ktore juz dawno powinenem do nich przeniesc :{
-
Łysek masz ostatnie ostrzezenie!!!
Jesli do niedzieli nie dostane terra, ide na policje. Jesli kilka osob sie zbierze i pojdzie na policje ta sprawa moze ruszyc.
-
oczywscie ,ze ban zalatwii sprawe ,bo on ciagle przyjmuje nowe zamowienia!!a przeciez nie potrafi zrealizowac starych. on przyjmuje zamowienia ,bo kieruje sie czystym zyskiem i mysli ,ze "kiedys" zdarzy to wszystko pozalatwiac. eheheh
-
Ja rónierz zostałęm oszukany na 21PLN to tylko małę piwo ale nie pozwole żeby ktoś sobie ze mnie jaja robił. Ja tego nie rozumiem jak można się tak zeszmacić. Przecierz to jest oczywiste że tak się to skończy. Ja Łyska nie rozumiem
-
Przyjmuje je nie tylko na tym forum. Wszystkiego nie zabanujesz, poza tym to nikomu nie zwróci pieniędzy.
-
pieniedzy i tak i tak nie zwroci ,bo kotatu nie utrzymuje zadnego z kupujacymi :) jedyne co robi ,to raz na tydzien napisze posta z jakimis metnymi wyjasnieniami ,ze wszystko bedzie niebawem ok...
-
no słuchaj mordd w pewnym sensie masz racje ale ja sie nie moge zgodzic na to co piszesz poniewaz z tego co sie dzisiaj dowiedzialam to łysek krecil tu na forum juz długo tu równiez ktos powiedzial ze na tylko na tym forum? nie prawda na alegro tez kreci i to calkiem dobrze i czuje sie bezkarny .Słuchaj piszesz ze ban by nie zalatwil sprawy to to samo jak bys mu pozwolił dalej kontynuowac to co robi do tej p[ory (bez obrazy) ja jestem za tym zeby jakis z wyrozumialych moderatorów ukrócil mu to co mu najlepiej wychodzi czyli złodziejstwo i oszustwo.Owszem pójscie na policje to jest najsłuszniejsze wyjscie ale powiedz co ja tam wskuram i tak nie odzyskam pieniedzy a jemu za to nic nie zrobia poniewaz wyludzenie ponizej 250zł nie jest pszestepstwem tylko wykroczeniem i za to dostanie jakies tam bzdetne kolegium i nic wiecej jest to art.286&144 .Dlatego najlepszym wyjsciem z tej calej sytuacji jest po prostu uniemozliwienie temu gosciowi dalszej kontynuacji tego co robi.pszypomnijcie sobie jak kiedys ta oto stronka mniala renome w polskim internecie a teraz kazdy mówi ze tu jest najwieksze zbiorowe złodziejstwo i oszustwo dlatego apeluje do moderatorów o zareagowanie na moja prosbe albo niech ktos zrobi jakas liste osób które oszukiwaly i okradaly zeby kazdy mógł pszed pszstapieniem do transakcji spojzec naprawde duzo to pomoze opublikowac jak sie dany klijet nazywa i z kad pochodzi itp. pozdrawiam
cogito ergo sun
-
"wyludzenie ponizej 250zł nie jest pszestepstwem tylko wykroczeniem i za to dostanie jakies tam bzdetne kolegium i nic wiecej jest to art.286&144"
ale chyba warto bo wyobraz sobie ze zrobil w balona ludzi z roznych czesci polski, o ile wiem to takim czyms zajmuje sie sad grocki i Łysek bedzie musial jezdzic po roznych sadach co juz jest sporym problemem:) wydaje mi sie ze tak to dziala ale nei jestem pewien, pozatym marne kolegium tez kosztuje, do tego koszta sprawy sadowej. nawet jesli tak nie jest to warto isc na policje
-
Nie da się niczego uniemożliwić na forum. Najwyżej założy nowe konto.