szajkers nie przesadzaj chlopaku. Dlaczego piszesz "jak mozna sie tak zeszmacic", rozumiem rozgoryczenie sam bym byl zdenerwowoany ale bez takich tekstów na forum....
Wersja do druku
szajkers nie przesadzaj chlopaku. Dlaczego piszesz "jak mozna sie tak zeszmacic", rozumiem rozgoryczenie sam bym byl zdenerwowoany ale bez takich tekstów na forum....
jasne masz racje mordd ale jakos bedzie musial konto podac jak bedzie chcial zeby mu pieniazki pszeslac równiez tez dane bedzie musial podac no chyba ze ma lewe dowody to sobie pare kont porobi na inne nazwiska ale to i tak ma swój kres bo pszeciez ciagle nie bedzie mnial nowych kont .Jak ja juz napisalam opublikowac jego dane choc to nie zgodne z regulaminem tcp oraz kodeksem o przetwazaniu danych osobowych ale tak sie powinno zrobic to dla niego bedzie kara jak jego nazwisko zafiguruje na jakims tam dziale np:( uwaga oszusci) .Tak sie robi w chypermarketach wywieszaja zdjecia z nazwiskiem złodzieji którzy zostali na tym pszylapani .Ale to tylko pomysł, ja tylko proponuje a nie nazucam. Jutro i tak ide na policje i zobaczymy jak to bedzie jakie z tego wnioski wyciagną
cogito ergo sun
Moze jak Łysek odda Ci kase to kupisz sobie slownik ortograficzny. Juz widze te tlumy oszukanych biegnacych na komisariaty i tych scigajacych Łyska policjantow... Prawda jest taka ze ze wszystkich deklarujacych sie tutaj osob z tym iz pojda na policje, naprawde na komisariat uda sie gora 5. Jak juz powiesz panu policjantowi ze koles oszukal Cie na 20 czy tam 50zl to on bedzie mial Cie gdzies, bo bedzie musial pisac tylko bezsensowny protokol. Moj znajomy dostal za pobraniem margaryne zamiast sprzetu elektronicznego na kwote 260zl, poszedl na policje i na tym sie skonczylo, zero odzewu przez 2 lata. Poza tym z tego co mi wiadomo to nie ma takiego czegos jak "masowy donos i zliczanie na jaka kwote wszyscy zostaliscie oszukani". Najlatwieszym sposobem na zalatwienie sprawy jest skonaktowanie sie w Łyskiem (jezeli ktos kupowal na allegro to ma jego numer telefonu) i dogadanie sie z nim. Indywidualnie na bank wiecej wskoracie niz pocac sie piszac kolejne posty na forum. Jesli chodzi o udostepnienie danych Łyska na forum publicznym to jest to surowiej karane niz wysad na 20zl...
Z moim zdaniem nikt nie musi sie zgadzac... Niestety takie sa polskie realia.
ironkapela tak owszem mam jego numer tel mam jego gg mam jego ip ale co to mi da jak dzwonie to sie odzywa sekretarka na gg pisze i nikt sie nie odzywa a wiem ze ma kompa wlaczone bo ip sie pokazuje z kazdym razem jak włancza kompa po prostu gosciu nie ma zamiaru sie dogadac myslisz zebym tak nie wolala niz turlac sie po policji?????????? a jezeli chodzi o policje to niemasz racji bo mój kolega jak go oszukano poszedł na policje i zgłosił fakt i to nie byla wysoka cena 200zł i po tygodniu dostal z powrotem kaske a koles został ukarany przez sąd grocki wiec jednak jest sens pójsc na policje takie cos trzeba tepic a nie pozwalac zeby taki sęp jakim jest łysek robił dalej takie walki. A jezeli policja w jego miescie dostanie wiele zgłoszen ze koles krecil pszez neta na tej stronce to z pewnoscia zainteresuja sie tym i jego osobą.Masz racje po to jest forum zeby kazdy mógł wyrazic swoja opinie i taka własnie wyraziles
cogito ergo sun
jak dla mnie to najlepiej gdybyscie wszystcy poszli na raz policja nie mogla by olac tak wielkiej sprawy.
jusz samo opublikowanie jego danych ocobowych na stronie jest przestemstwem! Kingunia_30 radze tego nie robic bo to on po opublikowaniu jego danych moze isc na policje i zglosic to (reszte sie jusy domzslacie). Co do sprawy nalez isc na policje bo to jest zenada! jakis gostek robi wszystkich w konia
i nic se norobi! Juz samo zaczecie sprawy moze mu da do mzslenia! Policja ma obowiazek przjac ta sprawe poniewaz wzludzenia!
Zabawie się troche w śledczego...od jakiegos czasu Łysek(Jelenia Góra) przestał odzywać się na stronie, ale za to odzywa się tu jakiś nowy użytkownik z Jeleniej Góry KGTZ (Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna, która swoja drogą ma się odbyć w Jeleniej Górze 9 lipca i ten użytkownik jest chyba jakimś jej współorganizatorem, jest o tym na forum imprezy, spotkania terrarystów).
Co najciekawsze ten KGTZ ma ten sam nr gg co Łysek i kiedy wczoraj kingunia_30 założyła o godz.17.25 ten temat w tym dziale, to niecałą godzinke póżnej w dziale imprezy i spotkania Awikularia pyta dlaczego zniknęły nazwiska/nicki osób które zarezerwowały sobie stoliki na tej giełdzie w Jeleniej Górze...zbieg okoliczności? Może, a może nie i teraz pod znakiem zapytania stoi ta giełda, bo czemu nagle zniknęły rezerwacje skoro wcześniej były!!! czyżby ktoś się wystraszył???
Sami spróbujcie pójść dalej tropem moich domysłów...
Jeśli użytkownik o nicku KGTZ nie ma nic wspólnego z całym tym zamieszaniem przepraszam Go z całego serca i zobowiązuje się w razie potrzeby założyć oddzielny wątek w którym publicznie GO przeprosze...
Czesc.
Zgadza sie to jest ta sama osoba.
Ja wlasnie kupielm u niej swierszcze i juz mam brak kontaktu.
Na allegro podaje sie wlasine pod nickiem _KGTZ_
Wiec z tego rozuiem ze jest to ta sama osoba co Lysek.
no to lysek sciemnial :D bo pisal ze nigdy nie bedize sprzedawal pod innym nickiem ;)
tak to jest na pewno ta osoba co na alegro czyli (LYSEK) poniewaz bralam od niego swierszcze na alegro i jak kupowalam na tcp te anoliski to odebrala ta sama osoba o podala te same dane i głos byl ten sam wiec nie mam watpliwosci ze to jest ta sama osoba dlatego juz popszednia napisalam ze nie tylko tu kreci ale na alegro tez
cogito ergo sun