21 zł świerszcze
Wersja do druku
21 zł świerszcze
chcialabym pszeprosic łyska poniewaz anoliski dotarły do mnie po trzech dniach ale to nie z jego winy tylko wina poczty a mianowicie zgubili gdzies moja paczke tak pszynajmniej mi powiedzieli bylam u nich chyba z 10 razy z zapytaniem czy jest jakas paczka dla mnie i za kazdym razem odprawiali mnie z kwitkiem .Dzis napisal sms do mnie łysek i powiedzial ze nie potrzebnie robie awanture o anoliski bo on paczke wysłał wiec poprosilam go o potwierdzenie nadania i odpisal mi ze mi po dwudziestej pszesle.I jakos dziwny instynk kazal mi isc na poczte wiec poszlam powiedzialam ze paczka musi byc bo mam potwierdzenie ze paczka zostala pszeslana pod mój adres zrobilam tam zamieszanie i jakos dziwnym trafem pszyszla do mnie naczelniczka uzedu pocztowego z pszeprosinami ze paczka nie z ich winy sie gdzies zapodziala<<<<<cale szczescie ze anoliski byly cale tylko troszke głodne ale zyly>>>>>>>>>.Bylam tak wkuzona ze złozylam skarge na uząd pocztowy.I teraz czuje sie dziwnie poniewaz bezpodstawnie oskarżalam łyska i teraz czuje sie troszke dziwnie i niee wiem co mam powiedziec jeszcze raz pszepraszam
ja do łyska juz nic nie mam
dobra kontakt jest i sory łysek ze się tak żucałęm się na łyska. Przepraszam
Ja dostalem jaszczorke i swierszcze tak jak sie umawialismy nie wiem co sie stalo w waszym przypadku ale ja tego goscia polecam:D
czyli co pan Łysek się odezwał?
do mnie niestety nie :( a miał mi zrobić 4 terraria za 200pln :/
Tak samo nie mam od niego zadnych info:(
Zero kontaktu
Widzisz Smith byś kupił u mnie to byś nie stracił ;)
PANOWIE I PANIE DOTARŁY ZWIERZAKI KTÓRE ZAMÓWIŁEM U ŁYSKA
Fakt że tylko część (zapomniał o szarańczy ) ale to jestem gotów jeszcze zrozumieć przy obecnym jego "natłoku zajęć"
Czyli pozostaje mieć nadzieje że miał tylko chwilową zapaść lub po prostu stał się ofiarą "polowania na czarownice" (ale kurde poetycko).
POZDROWIENIA DLA POCZTY "priorytet dociera na drugi dzień " ciekawe gdzie :/
a co domnie to sie okaże bo doatałem propozyce zwrotó kasy lub terrarium wubrałem terrarium i mam dostac karmówe . dam znac jak by co jak to wszystko sie dalej potoczy