niestety nie tylko gekony i zamowienie nie bylo zrealizowane na czas :) nie mowiac juz o tym ,ze polowa rzeczy do mnie nie doszla.
Wersja do druku
niestety nie tylko gekony i zamowienie nie bylo zrealizowane na czas :) nie mowiac juz o tym ,ze polowa rzeczy do mnie nie doszla.
hmmmmmmmmmm... Ja kupiłem kumaki dalekowschodnie i jestem zadowolony :/ .
No i dobrze, ze sie wszystko wyjasnia. Lepiej pozno, niz wcale :)
Pozdrawiam.
a o mnie Łysku nie wspomniales...
dla mnie sie wyjaśni dopiero jak dostane terrarium
z mojej strony moge powiedziec tylko ze łysek sie wczoraj skontaktował i dał propozycje zwrot kasy albo terra
mimo ze teraz brzmi to wiarygodnie za duzo razy juz slyszalem ze moje terrarium jest gotowe i wysylane
ja mam takie samo zdanie jak SpN tyle, ze Łysek ze mna sie nie skontaktowal w ogole
O mnie taz zapomnial. Nie skontaktowal sie. Dla mnie jego post jest kolejnym zbiorem obiecanek. Uwierze jak zobacze kase albo terra.
witam, nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale już dzwonię od piątku i dodzwonić sie nie mogę, a próbuję o różnych godzinach dnia, ale będę mósiał chyba też o różnych godzinach w nocy....No nie wiem czy to wałek gigantyczny bo zamówiłem u jego 500 świerszczy i mączników trochę i powinny być na piątek w zeszłym tyg!!! A nie mam ich do dziś, a jeżeli wałek to ide na komendę bo zamawiałem przez allegro i wszystkie dowody mam więc nie powinno być problemów z wyjaśnieniem tego drogą sądową. A więc ŁYSEK jeżeli to czytasz to opamiętaj sie w czas bo ten czas nie gra na twoją kożyść i wyrabia o tobie nieciekawe zdanie a co za tym idzie tracisz przyszłych klijentów.
pozdrawiam i czekam na twoją odpowiedź, najlepiej na mejla gras77@op.pl
Witam,
Kupilem drewnojady w czwartek, wplata od razu.
Jutro minie tydzien jak czekam na sygnal zycia - bo na razie ani odpowiedzi na maile, ani przesylki.
Dam jeszcze tydzien i potem bedzie negatyw.
Pozdrawiam
Cos jest nie tak z moderatorami tego dzialu. Gdy probowalem dwukrotnie zalozyc nowa dyskusje o kradziezach Lyska usuwano ja!!!!!!!!!!!!!!! To jest chyba istotna sprawa bo ten zlodziej nadal jest bezkarny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!