Przeciez to ten legwan od salcesonu!!
Przeciez to ten legwan od salcesonu!! ludzie nie ma sie co dziwić skoro ma taką diete.... pewnie jeszcze jest "zaprzegany" do cięzkiej pracy ;-)) z tąd ten "gardziel" a co do nosa to nie wiem.... ehhhh KILL ALL AMERICANS....
Re: Przeciez to ten legwan od salcesonu!!
Rzeczywiście, legwan nie wygląda na najzdrowszy okaz. Jak odziedziczyłeś go po kimś nieodpowiedzialnym i żył do tej pory w złych warunkach, to musisz o niego teraz podwójnie zadbać. Zorientuj się wśród weterynarzy w swojej okolicy czy jakiś się zna na gadach i szybko zacznij jego leczenie. Jak nie ma takiego, to nasi weterynarze może coś pomogą na odległość, albo lega pod pachę i do Katowic.
Opisz też jakie ma teraz u Ciebie warunki no i przeczytaj wszystko nt zielonych smoków. MBD nie leczone prowadzi do śmierci !!!!!!!!!!!!!!!!!
ale wujek nieda się ukryć naprawdę DBA o legwana ... najczęściej przedemną zdąży dać zielonemu soczysne kiwi , sałatke, ogóreczki ,rzodkieweczki, papryka czerwona i żółta tylko świerza ! wszystko pierwsza klasa zapewniam was ..! A co do tej choroby bardzo sięzaniepokoiłem proszę mi wytłumaczyć co się dzieje z zielonym ! bardzo proszę !
Nie mam pytan. Umiesz czytac???? TO przeczytaj w dziale FAQ co powinien jesc legwan. LISCIE!!!!!!!! Legwan jest w stanie ciezkim. To nie sa poczatki MBD...
Re: On czy Ona - wapń w tabletkach
tabletka zawiera : wapnian glukonian jednowodny 500g (44,7 mg jonów wapnia) oraz substancje pomocnicze : skrobię ziemniaczaną, żalatynę, talk i magnezu stearynian
czy może być .. ?