-
LEGWAN ZIELONY
Oddam Legwana Zielonego(iguana iguana rhinolopha)ok.60cm . w 90% samica.ma ok.2lat.Oddam go komus kto ma doswiadczenie z Legwanami poniewaz legwan jest dosc agresywny i potrzebuje pewnej ręki.poza tym jest zdrowy iduzo je . rosnie wszerz niz w wzwyz i jest mało podatny na stres,raczej broni swego.musze go oddac poniewaz nie mam warunkow do jeg trzymania(za małe terra itp.).Odbiór własny. mieszkam w redzie w małym trójmiescie kaszubskim.jesli ktos sobie zyczy moge przesłac foty.
-
Re: LEGWAN ZIELONY
oddam go tylko komus kto ma odpowiednie warunki do trzymania legwana.
-
-
Mozna Prosic o Kontakt Z toba ? o Gg Najlepiej
-
-
oke legwan trafia domnie :) Temat Zaamknienty :D
-
nie chciałam się wcześniej wtrącać..
Pingwin masz prawo oddać legwana komu chcesz, ale radziłabym Ci wstrzymać się z decyzją a nie pozbywać się legwana, bo pierwsza napalona osoba zgłosiła się aby go przyjąć. Jeśli zależy Ci choć trochę na jego przyszłym dostanim życiu, to oddaj go komuś kto wie jak się opiekować legwanami, wydaje mi się, że sam zrozumiałeś już że posiadanie legwana jednak jest dużym obowiazkiem i nie może go mieć każdy..
Zatanów się raz jeszcze i poczekaj może aż zglosi się ktoś, kto będzie czuł się na siłach "wychować" takiego dzikiego maluszka..
Podejrzewam, że gdybyś chciał go sprzedać nawet za symboliczne 50zł, user Winiok nawet by nie przeczytał Twojego ogłoszenia.
-
Meg sogerojesz ze nie wiem jak sie opierkowac? Zapytaj Wariata z Bailego Stoku albo jerrego z leszna oni ci powiedza
-
Witam
Meg ma calkowita racje...
Wstrzymal bym sie z oddaniem legwana winiokowi, poniewaz ztego co widze to hoduje same patyki, a patyczaki to nie legwan ;/
Pozdrawiam
-
Ja chetnie bym go przyją ponieważ miałem juz 2 legwny a także warany(a wiadomo jaki maja temperamęt) mam takze duze terrar dla jaczurek wiec jezeli jeszcze ogłoszenie jest aktualne chetnie go przyjme i postaram zapewnic mu dobre warunki życiowe.Pozdrawiam Eryk
-
acha jeszcze jedno czy wysyłka wchodz w gre (płaceza przesyłke na moją odpowiedzialnosć)
-
Silent ahahhahahahahahahahah same patyczaki chyba cos nieodwidzenia masz ja tego nie aktulizuje patyczaki 2 patyczaki hehhehe Mialem juz legwana i oddalem go znajomemu bo chcial miec parke
-
Witam
No to wlasnie teraz pokazales jak bys sie zajmowal legwanem. Oddales znajomemu tylko dlatego bo chcial mieć parke (hahaha) po prostu Ci sie znudzil albo co. Nie wierze zebys oddal legwana koledze tylko dlatego bo chcial miec parke. A z moim wzrokiem jest wszystko ok, wiec lepiej poptarz na siebie jakie glupoty mowisz ....
Pozdrawiam
Ps. Pingwin oddaj lega komuś doświadczonemu. To tylko moja rada.
-
ogłoszenie jest aktualne .oddam go komus z odpowiednim terra i. przykro mi ale z pewnych powodów wysyłka nie wchodzi w gre tylko odbviór własny.
-
na moja odpowiedzialność ,jak go dobrze zapakujesz to nic mu nie bedzie juz wielkokrotnie wysyłałem gady nawet w mróz i nic sie ni wydarzyło nie ma sie czego bać.naprawde bedzie miał u mnie dobrze
-
Naprawde nie masz sie czego bac wieksze niebezpieczeństwo bedzi dla lega jak go oddasz komus niedoświadczonemy(nic nie sugeruje)
-
bylam pierwsza...jestem z okolic i znam sie na legach:)wczesniej pisalam ;posty ale ktos je skasowal:ppingwin daj znac na gg
-
-
Gdanszczanka nie bylas pierwsz ja mam prawo wyboru komu tez ustopie miejscaa jest to eryk a bierzez gada z powodu braku kasy chcial bym zoabaczyc twoje terra
-
co ty masz do ustąpywania ? Gad jest Pingwina i on zadecyduje komu chce oddać go.
> chcial bym zoabaczyc twoje terra
a co masz do oglądania to powinno interesować pingwina a nie ciebie
-
przyjedz i zobacz...a prawo wyboru nalezy do pingwina
-
Witam
Wiesz winiok zachowujesz sie jak cham tylko tyle powiem. Chcialem odpowiedziec na twoje chamskie posty, ale jak widac ktoś madry (i bardzo dobrze zrobil) je skasowal. Zacytuje: ,,ryj obic" to ty mozesz sobie, bo na pewno nie mi. Nie chce wszczynac klotni, ale chyba wkleje Twoja rozmowe ze mna na gg i moze wtedy wszyscy zobacza jaki naprawde jest winiok.
Po prostu - no comment
Pozdrawiam
Ps. I to Pingwin bedzie decydowal komu dac legwana i czy obejrzec terra przed oddaniem a nie Ty!!
-
Ja sie moge przylaczyc co do wklejania rozmow przez gg z winiokiem...
-
Post Gdańszczanki ja usunałem, gdyż nie zawirał nic poza samą krytyką winioka. Proszę byście odpuścili sobie różne komentarze na forum. Każdy nie jest głupi i jak chce oddać hodowcy ktory się legami zajmował, to takiego sobie znajdzie bez Waszej pomocy. Wątek zamykam.
P.S. A co do oferty Gdańszczanki z którą pisałem na e-mail, faktycznie była nastepną osobą po winioku chętną na legusia.