-
Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
Witam.
Zaczynajac od poczatku...
DAlem ogloszenie ze sprzedam badz zmienie A. metallice L3 na jakies zwierzaczki procz owoadow. Odezwal sie do mnie forumowicz >>>>>>Arietansss<<<<<<<. Po negocjacjach wyszlo na to ze kazdy wysyla na swoja odpowiedzialnosc, ja A. metallice L3 a on c. fasciatuma L6 w poniedzialek (wszytko bylo umawiane w sobote badz piontek juz nei pamietam). W niedziele (w poludnie) odezwalem sie na gg ze pogoda sie pogorszyla i rankami dochodzi nawet do -8 stopni!! I wyslemy jakos jak sie cieplej zrobi!! On rzekomo wyslal juz w poniedzialek ale jakos nic do dzisiaj (czwartku) nie doszlo. Odzywam sie w wtorek ze wysle w srode poniewaz anki juz sa cieplejsze. No i tak jak powiedzialem tak zrobilem. Pajaczek byl bardzo dobrze zabezpieczony (na pudelko po kliszy 3 czy 4 warstwy folii Al, papier toaletowy i tasmy klejace- wszytko to z wiadomego powodu - avi sa wrazliwe). Mimo to pajaczek doszedl rzekomo martwy:|. Teraz wielkie pretensje do mnei ze pajaczek jest martwy a ja ciagle nie mam fasciatuma!!. Wciskal jeszcze kity ze paczka nie byla wyslalen jako priorytet:| nei wiem po czym tak sadzi:/.
Sami ocencie postepowanie >>>>>>.Arietansss<<<<<<. Mial ktos z nim do czynienia:>??
-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
Witam. Kupowalem od niego ok. trzech tygodni temu pajaka i wszystko bylo OK wiec trpche sie zdziwilem jak przeczytalem twojego posta.
POZDRAWIAM
-
-
-
Jest moze jakis terrarysta z mielca badz okolic:>??:D
-
Arietansss jest wporzadku. Sam od niego kiedys kupowalem trynidady, na 100% nie chce Cie oszukac. Interesy robilo z nim setki osob.
-
No jak widac nie zawsze byl uczciwy!!. Ja fasciatuma nie mam do dzisiaj!!!!
-
Arietansss zrobił w jajo mojego kumpla. Znajomy wpłacił mu 120 zeta na konto za dwie chromy jakoś 2 miechy temu i do dzisiaj chromek nie ma, a kontakt się urwał.<font color=red> ZDECYDOWANIE ODRADZAM INTERESY Z TYM OSZUSTEM!! Arietansss = O S Z U S T</font>
-
Witam
Zacznijmy od tego ze mam to gdzies z kim koles robi interesy!!!!
Mnie tez oszukal
Kupilem od niego 2 chromy L6 w ferie zimowe i do teraz ich nie widze na oczy
stracilem na tym 130 zl wiec jestem troche wk***** nie ma z nim rzadnego kontaktu
I gdyby nie to ze mam mature na glowie juz dawno bym szedl na paly
Bo z takimi ludzmi jak pan o ksywie Arietansss to forum nie ma sensu!!!!!!!!
A Koli jak masz do niego prawdziwy adres to poprosze panom na komendzie sie przyda i mam nadzieje po zlozonej mu wizycie koles przejrzy na oczy i wysle mi ta paczke
-
odezwij sie na 4274068. zobaczymy moze mamy te same adresu do niego:).
P.S. Cos sie zaczyna obrego dziac:D:D:D
-
Ja na przyklad ostatnio nie dostalem paczki (ale nie od Arietansssa, mowie ogolnie) bo pocztowcy strajkuja.
-
wow moj sasiad z miasta oszustem ? jakos mi sie wierzyc niechce .
-
Mi się też w wiele rzeczy wierzyć nie chce, ale takie są fakty.
-
-
nie no czaje ze cos na poczcie moglo byc nie tak
ale na kwitku wplaty mam date 10.02.05 a dzis jest 30 kwietnia wiec to raczej nie jest wina poczty:/
-
Poczta nie moze przetrzymywac ani zgubic paczki!! Zdarza sie to sporadycznie ale bez przesady... Poprostu arietansss nas OSZUKAL !! gdyby byl niewinny nie klamal by.. Przemkowi mowil ze neta nei ma ... ze mna gadal z domu przez gg ...:| po tym jak doszla do niego moja paczka jzu na nic nie odpowiada..
to chyba jest jednoznaczne!!
-
co???? i akurat po 2 miesiącach sobie o tym przypomnialeś tak? to czemu po tranzakcji jakos bylo wszystko ok i nie nażekałeś, a jeżeli nie to daj linka bo jakoś niewidziałem żebyś miał jakieś zastrzeżenia do robienia interesów zemną, nawet niezadzwoniłeś żeby powiedzieć że coś jest niewporządku...
-
TO TY MNIE OSZUKAŁEŚ i teraz obrażasz mnie jeszcze na forum, wysłałeś mi martwą metallice L1 no może L2 pająk był zgnieciony nieumiesz zapakować pająka wysłąłęś mi martwego !!!!!!!!!! zadchowałem go więc jak chcesz to ci go odeśle i sobie go wsadzisz w dupe bo tyle z nim można teraz zrobić! i co ja mam ci teraz za to coś wysylac? wes czlowieku bądź poważny i mnie nawet nie denerwojcie jestem tu na forum już chyba ze 2 lata i robilem wiele tranzakcji, byłem i jestem uczciwy i żądam od was przeprosin!!!!!
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...494#reply_3494 PRZEMKU SAM ZAŁOZYLES TEGO POSTA I JAKOŚ PRZEZ 2 MIESIĄCE NIEMIALES ZASTRZEZEŃ A TERAZ NAGLE PROBLEMY JAKIES MASZ...
-
TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)
TO JEST TO CO MI WYSŁAŁEŚ... zwróć mi koszty wysyłki to ci to odeśle tą śliczną metallice która na dniach miała przejść 4 wylinke według ciebie , niemam aparatu więc wsadzilem twojego tętniącego życiem ptasznika do skanera WIĘC JUŻ LEPIEJ NIC NIEPISZ
-
Re: TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)
WYsylka byma na odpowiedzialnosc kupujacego czyli ja bylen odpowiedzialny za fasciatuma (ktorego nei dostalem bo nei wyslales) a ty za metallice zabezpieczone bylo dobrze a ze pajaczek byl L3 niedlugo L4 (zobacz tak pisalem w naszej rozmowie i na foruum tez takeigo sprzedawalem)potwierdzi ci osoba od ktorej go kupilem (wymienilem sie) zaraz poczukam i podam ci na jego namiary.. co ty sie spodziewales aviculari L3 wielkosc chromatopelmy L3:>??:| pomysl!! To ze pajaczek dotarl do ciebei martwy nei usprawiedliwia cie ze nei wyslales fasciatuma chociaz mowiles co innego!!
-
naprawde myślisz że ci wyśle pająka za tą kóleczke i dwie nóżki?
-
:| Ty juz go niby wyslales ...!!
ROZMOWA NA GG:
Metallica - fasciatum (25-04-2005 12:43)
to wyslales pajączka?
moja paczka poszla
I co ty na to!!??
-
Arietansss wieć chyab nie wysłąles tego pajaczka jak sie umawialiscie:/
-
Jednym slowem OSZUKALES juz 2 osoby *bynajmnei o tylu wiadomo). Ale w swoim czasie dostaniesz za swoje jak nie odemnie i przemka to przez naszych posrednikow!! ( nie strasze cie tylko uswiadamiam ci prawde)
-
to wyslales pajączka?
moja paczka nieposzla
i co ty na to?
-
hehe koles jest smieszny ... wez jzu wiecej lepiej nei pisz.. moge zrobic fotke ekranu na ktorym bedzie archiwum z twoja rozmowa i zobaczymy co napisales....zaden problem.
-
Nie to nie... nie KOlI to ja napisze.... Wez sie ***** człowieku uspokuj... to forum jest troche zjebane nie idzie cytowac i wogóle... bo co post sam wpierdalasz sie w bagno... umówiłeś sie ze wysąłłeś dla koli pajączka, on go nie dostał upomniał się, to powiedziałeś że go wysłałes zwykłą paczka a nie priorytetową...... a na koniec dodajesz ze działasz na forum 2 lata, jesteś uczciwy i inne pierdoły.. ja jebie.. to dlaczego napisałęs na koncu ze nie wysąłłeś... bo czekałes az dojdzie od koli... i gdzie ta uczciwość.... pazerze pierdolony... jakby doszedł żywy to bys go ***** zgarnał bez pretensji i cisza.... a że zdechł bo wrażliwy pajaczek to ***** co... wiesz zeby tylko koli sie sepił na Ciebie łajzo.. to rozumiem 1:1 i nie mozna stwierdzic prawdy.... ale tu jest "DUZO:1: dla koli... chyba jesteś przegrany frajerze.... i jeszcze te chromki u kolegi wyzej. gdzie one są... kasa sie zameldowała i narra... I masz pecha bo ja jestem kolejna osobą podtrzymująca zdanie Koli... bo ja widziałem tego pajączka... cały i zdrowy... gotowy do wylinki... moje paczki zawsze pakuje koli bo ja sie boje ze cos zrobie nie tak... i zawsze było wszystko ok.... a teraz co.. ?! Właśnie nic.. on dotrzymał słowa. i mówił Ci wyraźnie ze to wrazliwy pajak on zrobi co w mocy... i wysle... dotrzymał słowa. wysłał na Twoją odpowiedzialność.. a Ty ***** niczego nie dotrzymałes. ni e wysłąłeś i teraz wielce się robisz poszkodowanym.... a z kąd mam do huja wiedzieć ze to np nie Twoja metallica jakas stara... i zdechła.:/
Weź się lepiej odezwij na priv do Koli i dogadaj się.. bo ja też chętnie Cię odwiedzę... no i ostatnie..... Przepraszam to Ci ***** wyciągne jajami przez gardło... sukinsynie pierdolony.... niech jeszcze usłysze ze kogos w huja zrobiłeś... a zaden problem... jestem "psem" i dostane adres od Koli... i zrobie co trzeba.... Masz 24 godziny zeby się dogadac z tymi co zrobiłeś ich w huja....
Pamietaj...
Twój czas leci....
-
-
manti_222 a ty masz jeszcze niecale 24 godziny pobytu na tym forum... Tak trudno opanowac sie i nie bluzgac?
-
co ty na to zdjecia (zalacznik) nei mozna bylo zrobic dokladniej :/ ale chyab widac co tam jest napisane.
To nastepny dowod na to z jaka osoba mamy do czynienia... nastepny walek
-
aaa i jeszcze jedno ty mnie miales zapisanego metallica - fasciatum .. popatrz jaki zbieg okolicznosci ja tak samo:| chyab przekopiowales to z forum a nei z archiwum:/.
-
były już posty na ciebie ze kogoś oszukałeś więc żeczywiście chciałem cie sprawdzić i dzięki temu niestraciłem pająka więc to niebył wcale taki zły pomysł, teraz to i tak mnie już to wszystko pierdoli juz niewchodze na to forum, papa wszystkim
-
i co potem jak czas sie skończy? zabijesz mnie?
-
I tak cie dopadneimy nei tylko ty mieszkasz w mielcu:].
-
Haha, tak poza tematem, koli, wiesz co to jest screenshot?:D Zdjecie ekranu aparatem, lol :D
-
Wiem co to jest ale po obrobce screnshoota i tak wychodzilo za duze (przezlo 64 Kb) i nei moglem zamiescic obrazu a jak zmneijszylem to do ponizej 62 to nic nei bylo czytelne wiec wolalem zrobic tak na sredniej jakosci ....
-
Witam - ogólnie posze do manti_222 nie mam nic do Ciebie ale znam Arietansss'a i w razie czego jestesm z nim . Jak chcesz przyjechac do tej dziury zwanej Mielcem to prosze bardzo. Metalowy przedniot znajduje sie w ciele po przejsciu przez zebra okreslane mianem jako twoje . Nie odbieraj tego jako grozbe, Ty jestes z koli Ja z Arietansss'em i moge mu oddac nerke w razie czego jak ty ją dosięgniesz metalem. ALe chyba o pajaka nie bedizemy se zabijac.
Pozdrawiam terrarystów z Pily a zwlaszcza manti_222 bo chyba cie nie obrazilm tak ja Ty to zrobiles z Arietansss'em
-
Ale z ciebei filozof.... Tlko zauwaz ze teraz ja nei patrze kto jest z kim tylko ze arietansss mnie i nei tylko mnie oszukal wiec jesli ty jestes z nim siwadczy to tylko o tym ze jestes osoba o podobnych doswiadczeniach... (nie odbierz tego jako oskarzenie).
a co powiesz na to jak twoj kolega probowal "przeinaczyc" rozmowe na gg:>?? Tu tez niby mial racje...
-
łoł chlopaki sie beda zabijac jejku :) przyjde popatrzec ale jak to bedzie ze sprzetem ? czy bez? noze topory siekiery tomahawki ? :P hehehehe .na dopingach ? tylko jak beidzecie sie zabijac w nocy to niedrzyjcie sie zabardzo bo niebede mogl spac hehe . ja juz niewchodze czytac tej walki w tym poscie :) glowa mnie boli .narazie