Kto już wyjaśnił całą sprawę z Łyskiem a kto jeszcze ma zastrzeżenia ? Proszę pisać
Wersja do druku
Kto już wyjaśnił całą sprawę z Łyskiem a kto jeszcze ma zastrzeżenia ? Proszę pisać
No wlasnie wpisujcie sie moi drodzy z kim jescze cos jest do zalatwienia oprocz tych z ktorymi juz rozmaiwalem i uzgodnilismy forme zwrotow, dostawy etc.
Nie bede tutaj wypisywal z kim wyjansilem i z kim romzawialem bo to nie ma sensu... jak jeszcze cos jest to czekam na wiadomosc GG 5469475 a rozwiazemy sprawe jak najszybciej
Jam ma zastrzezenia, juz mnie nosi, ale jeszcze panuje nad soba, kase Ci poslalem 4 kwietnia, skad dowodu w platy w ponidzialek, i dalej ciemno i gucho, dalej zero kontaktu.
Mi miałeś wysłać kase juz 2 tygodnie temu. Odezwij się na dehalsim@wp.pl lub gg 1764906
Smith - kasa zostala puszczona przekazem pocztowym (juz poisalem w watku zalozonym przez SpN) Powinna byc dzis u Ciebie... poszlo cale 68pln na Twoj adres domowy
Ophidia skan otrzymalem i teraz musze przeszukac wplaty w banku czy przelew doszedl odezwe sie jeszcze dzis do poludnia
pozdrawiam
Łysek ja ciągle czekam na kase, terrari już nie chce, miały być 20 czerwca u mnie, a dzisiaj jest 24 i nie mam ani kasy ani terrari
whateva pisalem do Ciebie na G, prosze ywslij numer konta i przelewam kase tak jak mowilem i tak jak przelalem innym
pozdrawiam
wysłałem Ci nr konta na gg i też do Ciebie piszę na gg ale się NIE ODZYWASZ
terrarium8 wpłaciłem 202 pln
mój nr konta 62 1500 1487 1014 8010 7916 0000
Własnie dostałem kase więc poczekajcie troche a na 99% tez dostaniecie
"Ophidia skan otrzymalem i teraz musze przeszukac wplaty w banku czy przelew doszedl...."
Jeślie przelew nie przyszedl to juz wina poczty nie moja ....
"odezwe sie jeszcze dzis do poludnia". taaaaaaa ....... południe to 12 prawda ? hymmm, oczywiście pan łysek sie nie odezwał......
ja po dlugi swoje i kolegi wpadne na gielde :P wisisz mi 60drewnojadow i koledze grochowi pół litra macznaikow :D wiec szykuj je na gielde:P
Ophidia juz do Ciebie napisalem
frydrych Ciebie i groocha przywitam z otwartymi ramionami ;)
Bo robaczki dla was oczywiscie sie znajda no chyba ze znowusz u was bede wczesniej to dowioze tak jak ostatnio :)
a co ze mną Panie Łysek ?
Łysek, pisałem ci, że che zwrot kasy !!!!
Nie wysyłaj mi żadnych jaszczurek !!!!
Witam
Ja z Łyskiem prowadziłem interesy na allegro i wszystko było OK. i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry kontakt i serdecznie polecam każdemu. Może wzioł na siebie troche zadumo obowiązków i się gubi ale jest spoko.
Pozdrawiam :)
Łysek kiedy dostene kase ??????
Czzy już m/ówiłem, że to jakaś paranoja?
Tak,dokładnie-paranoja. Afera stulecia:P
Ja z Łyskiem interesy robiłem wiele razy,zawsze towar byl spoko,cena była bardzo dobra i nie mam ani jednego zastrzeżenia co do tej osoby.
Osoby które mają pewne,a nawet duże problemy,powinny trochę przyhamować moim zdaniem. Łysek sprzedaje zwierzaki na dużą skalę,a do tego ma jeszcze życie codzienne,więc przy takiej ilości zamówień po prostu nie ma czasu i się gubi. Pewnie dlatego Wasze sprawy się tak przedłużają.
Jak sprawa mojej szarańczy (gg milczy już drugi tydzień)?
No co, Łysek ma tyle spraw na głowie, musi wkoncu wydać tą całą kase co mu rześmy wpłacili, a co tam z nami ....., ma nas gdzieś i jest to fakt nie zaprzeczalny !
Ja od łyska chyba nic nigdy nie kupowałem, ale rozumie kolesia wiele osób go zna i wie ze to nie jest żaden oszust tak jak ktoś już pisał ze pan łysek po prostu ma tyle zamówień ze się wyrobić nie może ja proponuje dla niego żeby na jakiś czas zaprzestał handlu i wyrównał swoje wszystkie rachunki i pozałatwiał zaległe sprawy i zwolnił życie a po tem może dalej brać się za sprzedaż zwierzaków i innych rzeczy.
heh.....niezle lysek niezle nie znamy sie nie robilismy interesow ale szczerze mowiac balbym sie cos od ciebie teraz brac.. ;p
a skoro nie ma sie czasu i za duzo ma sie obowiazkow to po co tyle zlecen.....tylko same problemy pozniej....
Panie Łysek ostatni raz grzecznie proszę o zwrot moich pieniędzy.
Piszę do Ciebie na gg pare razy na dzień, wysyłam Ci maile ale niestety WSZĘDZIE GŁUCHA CISZA. Czyżbyś znowu wyjechał do niemiec i nie miał dostępu do sieci? czy znowu masz tak ogromne ilości zamówień, że nie jesteś w stanie odesłać mi 200pln?
Proszę o zwrot moich pieniędzy i abyś przestał mnie lekceważyć. Mój nr konta to 62 1500 1487 1014 8010 7916 0000
DO MODERATORÓW
dlaczego usunęliście mój temat????
BOoyaka mysle ze troche przesadzasz.
Sytuacja ktora sprowokowal łysek jest troche nienormalna.
Jest wielu sprzedajacych ogromne ilosci towaru i problemu nie maja.
NIe odzywanie sie na gg (dopiero wtedy gdy ktos podstepem napisze z innego numeru) tez wydaje sie smieszne.
Osobiscie uwazam ze ta bezkarnosc ma swoje granice, ale to nie ja podejmuje decyzje...
a co zemna terrarim 11
21 kwietnia zamowilem terra za 65 zeta u Lyska. Do dzisiaj kiedy dostalem zwrot kasy wyslalem mu ponad czterdziesci maili, wielokrotnie pisalem na gg i forum. Cala sprawa kosztowala mnie kupe nerwow i czasu.
Przepraszam Cie Lysek ze nazwalem Cie 'cwelem' w mailu i 'zlodziejem' na forum ale chyba rozumiesz ze mialem prawo sie wkurzyc, a sprawa z mojej perspektywy wygladala dosc jednoznacznie.
Co do innych epitetow, podtrzymuje ze jestes klamca, oszustem(pisales ze juz juz wysylasz terra itp) i skrajnie nieodpowiedzialnym czlowiekiem, ktory powinien czyscic kible a nie zajmowac sie handlem.
Mam nadzieje ze nigdy nie bedziesz mial czelnosci sprzedawac czegos na tym forum, czego Tobie i uzytkownikom zycze...
Paweł
A u mnie nadal zero odzewu a już myślałem że sprawa się ładnie rozwiąże a tu kicha.
umnie tosamo terz nic
Witam
Ja robiłem ponownie już drugi interes z Łyskiem i wszystko jest OK. (dwa dni temu) bardzo dobry kontakt i fachowa dorada. Jestem zadowolony. Ale współczuje tym co maja z nim problemy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
:)
szkoda słów
Widac Pan Łysek dalej sobie z nas kpiny robi.
... mnie to już gdzie moje zamówienie???
Mogę wszystkich poinformować że łysek organizuje Giełdę
Kontakt z Panem Łyskiem jest zaskakujący.
http://img61.imageshack.us/img61/3263/322ysek0dr.jpg
to jest komiczne
z mojej strony moge dodac ze po 2 miesiacach sie doczekalem zwrotu kasy.
whateva:spróbuj zagadać z nowego numeru,u mnie zadziałało ale jak powiesz o co ci chodzi to kontakt i tak sie urwie :P
A wiecie dlaczego tak jest? Bo Łysek jeszcze nigdy nie został przez nikogo naliczony. Co bys powiedzial Łysek, gdybys mial zwrocic kase z dodatkowa oplata, 10zl za kazdy dzien zwloki? Kazdy sie cieszy jak wogole oddasz kase. Jak masz tyle obowiazkow to do kxxxy nie przyjmuj zamowien! Moja cierpliwosc juz nie istnieje. A pieniadze odzyskam, ale lepiej zebym nie musial do ciebie osobiscie sie fatygowac. Obiecuje ze to zrobie jezeli w tym tygodniu nie dostane przesylki. Do zobaczenia.
Na aukcji zamowilem od Ciebie swierszcze bananowe. Pomijajac juz to ze napisales tam ze sa najwiekszymi swierszczami (co jest nieprawda) itd. Wplacilem Ci kase w sobote 18.05. Tego samego dnia napisales:
"OK dziekuje z informacje Towar wyjezdza w poniedzialek
pozdrawiam" Towaru jak nie otrzymalem we wtorek 21 tak nie dostalem do dzisiaj.
Moje gg# 3228513 mail mwernecki@o2.pl
Mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni.
lyske........ nie robilem z toba interesow (na szczescie) ale jak narazie bylem wyrozumialy. teraz rowniez widze, ze "troche" przesadziles. po co brales nastepne zamowienia jak nie dawales sobie rady z bierzacymi?? powinienes zwrocic kazdemu pieniadze badz wyslac to co zamowili, a wiecej.......... powinienies zwrocic im to co kupili badz pieniadze z nadwyzka. mysle ze nalezy sie im jakas rekompensata straconego czasu.
No musze przyznac ,ze ciekawa rozmowa :D:D:D Zrobila sie z tego niezla farsa...Kompetencje pana Lyska pozostawiam bez komentarza... :| :/
a może zamiast biadolić wybrać się do wyżej wymienionego na giełdę (nie ma opocji że go nie będzie :)) i rozwiązać sprawe "od ręki".