uwazam ze do tej pory dzial wspolny SPRZEDAM byl o wiele lepszy i wygodniejszy niz teraz po zmianach ?
co o tym sądzicie, czy ten podzial bedzie juz na zawsze ? :P
Wersja do druku
uwazam ze do tej pory dzial wspolny SPRZEDAM byl o wiele lepszy i wygodniejszy niz teraz po zmianach ?
co o tym sądzicie, czy ten podzial bedzie juz na zawsze ? :P
Dla mnie tesh było lepjej, ale zobaczymy jak sie rozkreci
Ale kiszka :| Dopiero teraz zobaczylem.
wg mnie wygodniejszy
Moim zdaniem teraz jest lepiej- przynajmniej będzie jakiś porządek. Nie będę musiała wypatrywać ogłoszenia o gadach spośród postów "sprzedam pająka" itp:)
za wczesnie, zeby mówić cokolwiek.
do tej dyskusji powinniśmy wrócić za miesiąc...
jak dla mnie taki podział jest bardzo dobry, większośc ogłoszeń dotyczyła ptaszników, osoby które ich nie chcą kupić gubiły się w ogloszeniach bo ciągle widziały tylko ogłoszenia o ptaszniki.
tak będzie lepiej, kazdy wie gdzie czego ma szukać i gdzie co zamiescic.
nie bedzie takiej duzej wymiany postów wiec łatwiej będzie znaleść starszą oferte.
osobiście jestem bardzo zadowolony :D
Ja wolałem stare "sprzedam" poniewaz sprzedawca mial cala swoja oferte na 1 stronie napisana i wygodne bylo branie np. weza, gekona i pajaka od 1 sprzedawcy a tak to trzeba bedzie przegaldac wszystkie dzialy zeby zobaczyc czy czasem ten sprzedaca u ktorego mam zamiar kupić albopiloska nie ma czasem jeszcze zbożówki i może też śwerszczy... :| Strata czasu i szarpanie nerwów ;p mówie stanowcze "NIE" ;)
ale mogli by najpierw napisac o tym na forum a potem utworzyc te dzialy...
sorki niedoczytalem.... :P jednak beda zbiorcze ogloszenia... ;p ale i tak mi sie niepodoba ;p jak byl 1 dzial to widzialem od razu co nowego.... dziennie odpalam TCP z 100x i sobie czytam jakies nowe tematy a tak to teraz bede mial o kilka dzialow wiecej do czytania.... i myszka mi sie szybciej popsuje ;) :D
Moim zdanie teraz jest lepiej, a nawet jak ktos ma oprócz pająków gekony, węże itp. to moze w ogloszeniu z pajakami dopisac,że posiada również to i to...Jak byl jeden dzial to 20 postów "sprzedam" dziennie sie pojawialo i praktycznie codziennie trzeba dawać ogloszenie co by na pierwszej stronie bylo.Jestem na TAK!!
Zdecydowanie lepiej. Przede wszystkim dla kupujacych.O wiele szybciej mozna znalesc to czego sie potrzebuje.
ktoś tu pisał że jest to utrudnienie z tego powodu że jeśli ktoś chce kupić np. węża i pająka od jednego ''ulubionego'' sprzedawcy to będzie musiał tracić czas na szukanie i sprawdzanie co ma ten spzredawca, to proponuję takie rozwiązanie: chcesz kupić weza wchodzisz na węże patrzysz i jest ''moj'' sprzedawca o nicku X i ma weza który mnie interesuje więc kupuję węża, potem chcesz kupić pajaka wchodzisz na pajęczaki patrzysz o jest spzredawca ten sam o nicku X więc kupujesz pająka/i , jeśli go niema to kupujesz pajaka/i od sprzedawcy o nicku Y więc na prawdę nie wiem w czym problem....
Pozdrawiam
Serpent
Ps. http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=4897&t=4882
Ja jestem zdecydowanie na TAK !!! Kupujący ma możliwość szybkiego znalezienia interesujących go zwierząt czy też terra bądź elementów wystroju do niego.
Po to są tematy aby potencjalny kupujacy znalazł oferte. Ja teraz przeglądam wszystkie 4 działy, zamiast jednego co jest niewygodne. Uważam że jest to zrobione źle dla wiekszosci osób.
dlamnie ten podział jest do ...(pupy) chcą oglądac ogłoszenia o ptasznikach musze włazic na ptaszniki a o jaszczurach to znów na jaszczury ... bez sens wczesniej było lepiej nie było trzeba tyle jatac wszystko było w jednym miejscu i ja sie nie gubiłem a teraz to mozna sie pogóbic i latac...
dlamnie ten podział jest do ...(pupy) chcą oglądac ogłoszenia o ptasznikach musze włazic na ptaszniki a o jaszczurach to znów na jaszczury ... bez sens wczesniej było lepiej nie było trzeba tyle jatac wszystko było w jednym miejscu i ja sie nie gubiłem a teraz to mozna sie pogóbic i latac...
Nie musisz 4 razy pisać tego samego :P
A tak apropos to po co codziennie czytać ogłoszenia o jaszczurkach, modliszkach, wężach, waranach, anolisach.pajakach, wiewiórkach burunduk itp ?? Sprawia ci to jakaś przyjemność czy kupujesz cały czas coś nowego??
Twe tłumaczenie drogi kolezko jest bynajmniej bez sensu, a raczej mało takich fascynatów jak ty, nikt nie bedzie zwracał uwagi na jednostki.
Pozdro :)
hehe warto caly czas byc na bierzaco z ofertami bo mozna kupic cos interesujacego za mala kase... na takie oferty duzo ludzi sie rzuca i zajmuja kolejke... :D ostatnio byl regius to o malo co sie niepobil na forum kto byl pierwszy ;p
mówcie, piszcie co chcecie, mi sie podoba tak jak jest teraz. Już miałem wybitnie dosyć ogłoszeń pajęczarzy ktorzy zalewali całe forum sprzedam i dostawałem już oczoplasu wyszukując interesujących mnie ogłoszeń. A teraz pełna kulturka, pajęczaki omijam szerokim łukiem, patrze sobie tylko na to co mnie interesuje. Very great :)
Mi się nowy podział podoba, jest tylko jeden "BUG"...
Info o nowym poście z działu giełda wyświetla się w tym "wyświetlaczu" wszystkich postów z forum (poprzednio te posty nie były uwzględnione). Bardzo utrudnia to śledzenie zmian na forum.
ustawione
powinien być inny podział na: Gady i płazy vs pająki, owady i 3 tak jak jest karmówka,
Dobry ten podzial, wygodny...
Dla mnie jest bomba teraz przynajmniej jest podział jak szukasz węży to masz na Gadach a jak pająków to na pająkach super podział
POZDRAWIAM
Czesc
Ja bym proponowal dolozyc jeszcze jedna zakladke, pod ktora byly by wszystkie oglaszenia z tych 5 poszczegolnych. Oczywiście bez mozliwosci zakladania w niej nowego tematu, ew. tylko z mozliwoscia odpowiedzenia na post (czyli jakby taka przgladarka).
Powiem Jedno. Jest to o wiele lepsze bo nie ma mentliku tam i jest gicior. Zamieszanie nie wystepuje. Malo tego bym podzieli jeszcze na weże, pajaki itp wtedy jak ktos chcialbym cos kupic nie musial by szukac godzine czasu tylko by mial gotowe propozycje w dziale ktorym by chcial;] Uwazam pomysl za OK
przepraszam dla pajeczaków to już jest;]