..::Terraworld::.. - Nowa strona terrarystyczna!
Witam. Chciałbym Was poinformować o powstaniu nowej strony terrarystycznej - www.terraworld.prv.pl . Strona dopiero co powstała i niemalże nic na niej nie ma. Dla tego poszukuję osób które pomogłyby mi przy jej dalszym rozwijaniu. Serdecznie zapraszam do odwiedzania strony www.terraworld.prv.pl , oraz rejestracji na jej forum, a takze uzywania go - www.forum.terraworld.prv.pl
Pozdrawiam, newneo
Re: ..::Terraworld::.. - Nowa strona terrarystyczna!
newnoi weź wejdź na swojom strone na forum i daj na ogulnie o twojej stronie napisałem coś
Na forum mogles przynajmniej nie zwalac dzialow i ich opisow, bo czuje sie tam jak tu tylko ze tu o niebo lepiej :)
Nie zabardzo rozumiem slowo zwalac... Jesli masz na mysli "pożyczanie" pomysłu autorów tej strony to muszę Cię poinformować, ze do takowego nie doszło. Trudno by bylo bym na forum strony terrarystycznej zrobił jakies nowatorskie działy. Logiczne jest ze wyglądac będą podobnie bo inaczej się po prostu nie da. Pozdrawiam, newneo.
A opisy musza byc wrecz identyczne?
no to wymyśl coś lepszego a nie czepiaj się chłopaka jak ci tak niepasują te nazwy to ciekawe jakie masz propozycje
widzę, że chłopcy dzielnie działają... ale jak uzyskacie minimalnie 100 osób na miesiąc odwiedzających wasz portal, zgłoscie się, postawię wam gigantycznego szampana :>
Jest biednie...
Życzę rozwoju, nie wróżę przyszłości...
hatiras
Żałosna i nikomu niepotrzebna podróba dwóch istniejących stron (terrarium + terrarystyka).
ja rowniez nie jestem za tworzeniem kolejnych portali terrarystycznych, dla mnie liczy sie tylko ten (bo terrarystyka za wolno sie laduje:), wolalbym zeby powstawalo wiecej stron poswieconych jednemu gatunkowi, a nie kolejne portale na darmowych serwerach:) No ale kazdy ma swoje pasje:P
wg mnie im więcej stron o tematyce terrarystycznej tym lepiej !!! nawet nowe strony są wartościowe przeciez nie każdy i nie od razu musi trafić na terrarium.com.pl a zwłaszcza szukając informacji o konkretnym zwierzęciu trudno trafić do tej witryny a co do stron o konkretnych gatunkach są przydatne ale widze że na nich się powtarzają wielokrotnie informacje z tych samych książek nawet więkrzość zdjeć to skany a jak się zbierze troche ludzi w mały portalik to i więcej wiedzy z doświadczeń a nie tylko książkowej wypłynie i zdjęcia będą ciekawsze no i będzie kontakt z hodowcami co jest utrudnione gdy stronę tworzy jedna osoba
szkoda ze nie mam nigdzie zapisanej strony z terrarium.ht.pl to byla dopiero bieda z moimi opisami haha spisanymi z żałosnych tłumaczeń niemieckich książek:), ale jakoś się udało :) i mamy to co jest teraz
Double, widzisz, strona istnieje 6 dni, a już mozesz stawiac szampana. Podac Ci adres na ktory masz go wysłac? Pozdrawiam, newneo.
Tak zeby na zlosc zrobic Podwojnemu tez sie tam zaloguje :P
Jeśli ktoś chce dorzucić jeszcze jeden terrarystyczny portal - OK, życzę sukcesu.
Uważam jednak, że powinno być więcej stron poświęconych jeszcze bardziej węższym tematom, np. rozbudowana strona o modliszkach, patyczakach, kruszczycach. Poszedłbym dalej mówiąc, że dużym sukcesem cieszyłaby się dobra strona np. tylko o liśććach. Warunkiem jest jednak wiedza administratorów, którzy potrafiliby wyłapać informacje cenne i wartościowe oraz umieśić je na stronie. Należy unikać kopiowania tekstu z innych stron (nawet nie weryfikując jego poprawności).
Ostatnio na Phasmodea wraz z kilkunastoma hodowcami budujemy coś o czym rzadko się nie pisze nawet na zagranicznych, dużych vortalach o straszykach. Może za kilka miesięcy pojawi się to na Phasmodea.prv.pl - tak, tak... aby zbudować coś wyjątkowego i oryginalnego potrzeba czasu i pracy minimum kilkunastu hodowców.
Dlaczego sie czepiacie chlopaków ,skoro maja taki kaprys zrobic stronke terrarystyczna to niech robia i oby im to wychodzilo jak najlepiej ,czym wiecej takich stron tym lepiej a poza tym te strony ktore juz sa, niezadko sa tak obciazone ze nie mozna na nich normalnie funkcjonować.Sadze ze ci ktorzy czuja niechec do nowych stron poprostu sie boja konkurencji a to jest bardzo dobra zecz.NEWNEO mam nadzieje ze TERRAWORLD uda sie i bedzie najlepszy ze wszystkich a ci ktorzy mowia ze jest to zalosne sami sa zalosni .Pozdrawiam MasterMike (Sherdog)
nie lubie stron SZABLONOWYCH... to mi wyglada na jakis gotowiec. Juz lepsza badziewna stronka, na ktorej przynajmniej widac ze autor uczy sie htmla.
newneo: a co do liczby osob wchodzacych... to proponuje sie pochwalic tak za miesiac lub dwa jak wszyscy zapomna o tym linku. W momencie jak moja strona startowala mialem cos ponad 3tysiecy w ciagu miesiaca ;) ... no a teraz jest 3razy gorzej.
Przepraszam chłopcze, ale pomyśl następnym razem co piszesz (Jeronimo). Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje umiejętności w ten sposob. Nie muszę się uczyć html, bo ten język znam doskonale i z pewnością lepiej od Ciebie. A strony które nazywasz gotowcami i znajdują sie na wielu zagranicznych serwisach webmasterskich są przygotowywane między innymi przezemnie. Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje umiejętności w ten sposob.
newneo napisał(a):
> Przepraszam chłopcze, ale pomyśl następnym razem co piszesz
> (Jeronimo). Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje
> umiejętności w ten sposob. Nie muszę się uczyć html, bo ten
> język znam doskonale i z pewnością lepiej od Ciebie. A strony
> które nazywasz gotowcami i znajdują sie na wielu zagranicznych
> serwisach webmasterskich są przygotowywane między innymi
> przezemnie. Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje
> umiejętności w ten sposob.
- Nie pisz do mnie "chlopcze" ty gowniarzu bo z tego co widze w Twoim profilu (jesli dane sa prawdziwe) to jestes o wiele od mnie mlodszy.
- Dzieki za tego posta..
> "Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje umiejętności w ten sposob."
dawno sie tak nie usmialem ROTFL :-)))
- Forum sluzy do wymieniania opinii na dany temat.... ja swoja wyrazilem. Nie powiedzialem ze jestes beznadziejny na maksa i nic nie umiesz - bo nie mam do tego prawa!!, nie moge Cie oceniac (bo niby jak).... ocenilem na forum strony internetowe Twoja strone ktora IMHO mi sie nie podoba.
... A Ty odrazu zaczales oceniac mnie.... zamiast oceniac innych zajmij sie dopracowaniem swojego super html'a ;P
Pozdro ;)
A ty nie pisz do mnie gówniarzu chłopcze! Ja nawet nie probowałem Cię oceniać bo gdybym ocenił Cię obiektywnie zabrakło by Ci słow... Nie wiem ile masz lat, ale rozum pięciolatka Jeronimku. Poraz kolejny mnie obraziłes, czy wiesz chłopcze, ze publiczne obrażanie innych jest karalne? Ah, zapomniałem, ze dzieci się na prawie nie znają... Aczkolwiek jeśli raz nazwiesz mnie w ten spsób rozwiążemy tę sprawe inaczej, bo nie życzę sobie tego. Pozdrawiam....
buuuuuuuehheheh ROTFL :-)
EOT
Pozdrawiam