Re: MEG11 MODERATOREM :-)
witam:)
Korsaokow, ja tu "sprzątam" już ze dwa miechy, tylko że dopiero to się teraz wydało, Nook chciał mieć czyste sumienie i dlatego wpadł na genialny pomysł podpisania kto daną grupę moderuje;) to po primo.
Kolejna sprawa, Ja kontra Seb:)
hehe, wszystko już zostało między nami wyjaśnione na privie;)
Następna- ja tu sprzątam i nikt inny:P
To by było na tyle, sprawujcie się dobrze, żebym nie musiała na Was narzekac;))))
A Alicji nie znam:/
a i jeszcze jedno..
może wkońcu zrozumiecie coś ad. tych linków i przestaniecie się ze mnie śmiać;))))
w końcu porządek na forum być musi:)
ja juz pisalem ze nic naprzeciwko tym linkom nie mam :)))
a wracajac do sprawy Meg!
mi nie przeszkadza ze jest moderatorem !
"nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma , wrecz przeciwnie ja tu siedze z prawdziwa przyjemnoscia"
najwyzej jak zacznie wprowadzac rzady totalitarne to przeprowadzimy jakas rewolucje !!!
Pozdrawiam ! Kuba
rewolucja tfu! obrzydliwstwo ;-)
A z twoich linków nikt kogo znam się nie śmieje, nawet ostatnio rozmawialiśmy w knajpce z Ryśkiem: że Nook najchętniej widziałby wszystkich piszących tak jak Meg...
no tak ale do tego trzeba mieć taką cierpliwość jak Meg...
Otwarta zostaje sprawa Alicji, niech ci którzy ją znają i pamiętają napiszą co sądzą o moim pomyśle, wszak teraz zapraszamy ją do naszego domu, nie ma tu żadnych "obcych" ;-)
Rysiu co ty na to?
A pozatym dlaczego piszesz o Ja KONTRA Seb? ja o żadnym sporze nie wiedziałem, ale na forum żałowałaś że nie przyjechałaś do Świętochłowic si ę z nami zobaczyć live, a o ile pamiętam w szczególnosci żałowałaś że nie poznałaś Sebastiana, a spotkanie dwóch legwanich modów mogło by być ciekawe ;-)
mowisz ze rewolucje nie ?! hehehehehe to wyjdziemy na ulice i bedzimey blokady robic :P heheheh
Pozdrawiam ! Kuba
Alicja zna sie na rzeczy,jestem jak najbardziej za
a ja jako jeden z najmlodszych na forum powiem wam tak mam zamiar kupic legwanana narazie robie terrarium, zrobie beda warunki to go sprowadze ale mniejsza o to bylem na wielu forum dotyczacych zwierzakow mam psa, kota, i królika w domku ale nigdzie nie znalazlem tak fachowych informacji i tylu ludzi ktorzy naprawde znaja sie na danej dziedzinie, jakie znaczenie ma kto sprzata hahaha wazne ze wy tutaj jestescie i ze maozna od was uzyskac fachowe informacje i pomoc. i mam nadzieje ze dalej tak bedzie bo nie wyobrazam sobie trzymania legwana w domku bez waszej pomocy mysle ze moglbym zrobic mu krzywde ( nieswiadomi oczywiscie ) pozdrawiam wszystkich.
A z meg nie powinniscie sie smiac bo wiele osob pyta o cos co latwo znalesc w wyszukiwarce ja tak robie i nie musze pytac narazie
Zrozumiemy ale nie przestaniemy :PPP :))))