Gdzie moge zakupić tego typu płyty. Byłem w Praktikerze Nomi Obi i niewidziałem nic na sprzedaż:P niewiem czy trzeba się zapytać czy mają te płyty?
Prosze o odpowieć!:)
Wersja do druku
Gdzie moge zakupić tego typu płyty. Byłem w Praktikerze Nomi Obi i niewidziałem nic na sprzedaż:P niewiem czy trzeba się zapytać czy mają te płyty?
Prosze o odpowieć!:)
w praktikerze są w dziale ogród, tylko musisz kupić całą płytę
aaa
W OBI te plyty sa napewno i to w dwoch rozmiarach i nie trzeba kupowac calej plyty tylko podajesz wymiary jakie potrzebujesz a oni cie je ladnie wytna i zaplacisz tylko za laczna sume powierzchni wszystkich kawalkow (nie pamietam czy za ciecie cos biora, ale chyba nie)
nie liczą za ciećie, ale cena m2 jest wyższa niż wtedy kiedy bierze się całą płyte
no fajnie a po ile są ? a co taniej wyjdzie szyby czy OSB na terra
taniej wyjdzie z OSB, w OBI bodajże 10 pierwszych cięć jest za darmo, a każde kolejne kosztuje 1zł za cięcie
Ja kupowalem jakies 2-3 miesiace temu kosztowalu okolo 15 za m2 a grubsze chyba 18 mm kosztowaly 20 zl/m2. A nawet jesli kosztuja troszke drozej to po co mam kupowac taka wielka deche , szarpac sie z nia wycinac jak wszystko moga zrobic w sklepie i kosztuje to o 2-3 zl na m2
od 1 maja płyty podrożały o 15% bo wszedł nowy podatek
Można też poszukać w Leroy Merlin. Sam tam kupowałem i wyszło mi anwet tanio - policzyli mi po cenie tak jakbym kupował całość, za cięcie nie wzięli nic i nie musiałem kupować całych płyt tylko płaciłem za tyle m2 ile faktycznie wziąłem