Jak sądzicie czy 30zł za mini terrarium 40/22/28 sz/dł/w (bez przykrycia ) to dużo czy kupować ??
Wersja do druku
Jak sądzicie czy 30zł za mini terrarium 40/22/28 sz/dł/w (bez przykrycia ) to dużo czy kupować ??
to pewnie nie terrarium a akwarium wiec nie warto ...
no pewnie że akwarium , ale akwarium w kturym nie chodujesz rybek tylko patyczaki
staje się prawie małym terrarium czy nie prawda ?? tylko chodzi mi czy to drogo nawet jak na akwarium (szklarz chce 15 za materiał + koszt robocizny )
Co ci z takiego akwarium, jak nie będziesz miał wentylacji ?
Pozdrawiam
Tosiek >> 107cm
Sipe ... nie martw się dla patyczaków które hoduje taka wielkośc starczy , a firanka którą przykryje wierzch zapewni dostateczną wentylację wiem coś o tym , nawet to akwarium ma małą metalową kratkę na ściance która zapewni dodatkowy przepływ powietrza.
wysokosc troche mala ... jak juz robisz na wymiar to zrob sobie 30x30x40
tak myślisz ale ja te akwarium kupiłem dla patyczaków L1 L2 i L3 a dla większych mam większe terrarium 60/50/45 dł/sz/w . ale ja się pytam czy cena jest dobra nie chcę przepłacić.
troche drogo, pwoiedz zeby Ci zrobil z 3mm szyby wody tam nie bedzie, no i z uzywanych szyb - duzo taniej wychodzi
dobry pomysł ty masz łeb
zrobię tak
ale w sklepie gotowe za 30 stoi bez czekania i proszenia się niewiem czy nie warto i szkło nowe 4 mm chyba kupię .
no to jest typowa sklepowa cena, ale jak masz kupować to rozglądnij się, bo może jakieś lepsze są. najlepiej zamówić.