Chciałbym kupic węza ale jest jeden problem,mam kota czy nie bedzie to mu przeszkadzac.Np jezeli po trzymaniu na rękach kota a nastęopnie po wzięci węza nie zostane ukąszony???
Pozdrowienia!!!!!!
Wersja do druku
Chciałbym kupic węza ale jest jeden problem,mam kota czy nie bedzie to mu przeszkadzac.Np jezeli po trzymaniu na rękach kota a nastęopnie po wzięci węza nie zostane ukąszony???
Pozdrowienia!!!!!!
Ja też mam kota, który jest strasznie zazdrosny o węże. Nidy jeszcze nie zostałam ugryziona przez węża jak wcześniej trzymałam kota. Muszę tylko uważać jak biorę węża na ręce, bo moja kotka czasami atakuje.
Ja też mam kota :) i węża.
Nie ma żadnego problemu i tak samo jak u "myszy" bardziej obawiam się o to co zrobi kot niż to, że wąż coś wykombinuje :))))
Nie wiadomo jak będzie kiedy moja boaska będzie miałe jakieś 3 metry :)))
Na chwilę obecną kot nie jest w tym samym mieszkaniu co wąż ale często się odwiedzają :)
Na początku kocica bała się węża ale później zaczęła coraz bardziej się nim interesować i zaczepiać łapkami :))
Dla mnie taż stanowi to ciekawy temat bo mam kota który bardzo interesuje sie rybkami w akwarium (200l) często się na nim wygrzewa. W przyszłym tygodniu odbieram mojego boaska 120cm i myślę że nim też zainteresuje się mój kot. Mam nadzieję że nie zrobi boaskowi krzywdy:)
Pozdrawiam.
Ja niewidze żadnego problemu. Ja mam psa i trzy węże już od 2 lat,żadne jeszcze nie gryzie ;). A tak na wszelki wypadek , to polecam a żebyś sobie kupił bardzo miłego z natury węża machoniowego , najlepiej takiego pół rocznego , taki wiadomo że będzie jadł. (cześć).
Jeśli chodzi o akwarium to mogę Cię zapewnić, że jego zainteresowanie jest wybitnie ukierunkowane i sprecyzowane. W celu sprawdzenia proponuję udostępnienie dojścia do lustra wody :)
Cahir