Poszukuje wszelkich informacji na temat hodowli pythona ball .karmienie ,terarium.itd za wszelkie informacje wielkie dzieki.
Wersja do druku
Poszukuje wszelkich informacji na temat hodowli pythona ball .karmienie ,terarium.itd za wszelkie informacje wielkie dzieki.
to jest pyton krolewski :P , i nie python ball tylko ball python. Pozytaj w opisach gatunkow.
"Gdy jest w niebezpieczeństwie nie atakuje wroga, ale zwija się w kłębek, chowając głowę w splotach własnego ciała. Dzięki takiemu zachowaniu w języku angielskim znany jest jako "ball python". "
Chodzi oczywiscie jak juz poprzednicy powiedzieli o pytona krolewskiego (python regius) :))))
heh
ciekawe co jeszcze ludzie wymysłą heheheh---a wlasnie napiszcie mi co wiecie o boa constrictor bo ja mam boa dusiciela i bardzo bym chciał hodowac constrictora:))) mial bym dwa dusiciele:)czekam pilne heheheheh
hihihihih :)))
hehe, właśnie właśnie. Ja też zamierzam kupić Royal Python'a. Terrarium już w przygotowaniu. Problem tkwi jedynie w zakupie pewnego(bez żadnych pasożytów) stworka. Dziś byłem w Kakadu ( Carefour. Centrum Targówek Ul. Głębocka), był tam jeden osobnik tego gatunku, ale niestety już dość sporawy i drogi, jakby tego było mało to chory. Następnie udałem sie do Smoka (obok ogrodu zoologicznego), wchodzę i co widzę??- pythonka królewskiego, pięknego, małego, od razu do kupienia. Nie kupiłem go ponieważ mam nauczke po zakupieniu przez brata Boa Constrictora Imperatora + gratis pasożyty, w tym sklepie.
Prosiłbym o jakieś pewne sklepy, bądź też pewnych hodowców od których bez obaw można Kupić tego Serpentesa:P.
THX POZDRO DLA ----->>> MIKKI
Dzieki za pozdro Shaqal, hihihi...Dla Ciebie rowniez special KISS :)))
ohhh. KIsss?? thx so macz. POZDRO DLA FRANKA i HELENKI:-P
CZYM SIE......Mikka