-
PIERWSZA WYLINKA!!!
YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj cudowny wezyk wlasnie przed chwila zrzucil skorke.Zrobil to bez najmniejszych problemow,a trwalo to chyba piec minut.Najwazniejsze jednak,ze zeszla ona w calosci co oznacza moj wielki sukces bo utrzymalem odpowiednie warunki i wilgotnosc.Moze podniecam sie pierdolami,ale dla mnie to jest naprawde cos.Jestem zajebiscie szczesliwy i musialem Wam o tym powiedziec.HHHUUURRRRRRRAAAAA!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Napi
-
Re: PIERWSZA WYLINKA!!!
Troche zasmiecasz foru takim czyms tu majom byc jakies problemy. :P
-
wole takie zaśmiecanie, niż np. pisanie przez kolesia do każdego pytania oddzielny post zamiast razem. może powiesz nam jaki to wąż i jakiej wielkości;)
-
Hehe, dajcie sie chlopakowi nacieszyc :P Wy tez cieszyliscie sie pewnie jak glupki z pierwszej wylinki, hihihi. Gratuluje i zycze samych sukcesow w hodowli :)
-
Mala zbozoweczka ok 45 cm. ubarwienie standardowe,ale po zrzuceniu wylinki jej skora jest naprawde piekna,delikatna i taka niezwykle czysta,aksamitna.Po prostu SSUUUUUPERRRRRRRRR
Przepraszam za zasmiecanie,ale nie moglem sie nacieszyc.
Pozdrawiam
-
no to bardzo fajnie. to żeby nie było że zaśmiecasz forum to napisz cykl w jakim zrzuciła skóre.. tzn. ile miała zmętnione oczy i po ilu dniach zrzuciała... wtedy może udzielisz komuś informacji;) powodzenia w hodowli
-
o ja tez skakałem z radości po tym, jak mó regius pierwszy raz zrzucił u mnie, tym bardziej, zę dzień później zjadł pierwszy u mnie posiłek (-: to były najszczęśliwsze dni w moim życiu :D
-
Zmetnienie oczu pojawilo sie tydzien po tym jak wezyk zjadl u mnie pierwsza myszke.Trwalo trzy dni.Czwarty dzien spedzil w kryjowce,a piatego wieczorem,kiedy wzialem go na rece zaczal dziwnie sie o mnie ocierac.I pomyslalem,ze moze niechce byc trzymany,a on cwaniak juz na rekach zaczal zrzucac skore.Po paru minutach od wlozenia go do terra byl juz po....malowany jak ta lala.HE,HE
Napi