CZE WSZYSTKIM CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ NA RYNKU NAJMNIEJSZE DOSTĘPNE WĘRZE CHCE JAK NAJMNIEJSZEGO ILE ONE ROSNĄ
Wersja do druku
CZE WSZYSTKIM CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ NA RYNKU NAJMNIEJSZE DOSTĘPNE WĘRZE CHCE JAK NAJMNIEJSZEGO ILE ONE ROSNĄ
ok dwa lata:D
No to już jest straszne!!!!
CZŁOWIEKU, WEŹ SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY DO RĘKI !!!!!!!!!!!!!!
to co powiedzial kadar to raz, a dwa to ze jesli chcesz kupowac byle weza bo to by miec, jak najmniejszego itp. to lepiej bedzie jesli nie napisze co to za gatunek...
Poczytaj do k... nędzy na temat węży, a dopiero potem pomyśl o kupowaniu, bo jak widzę twoją ortografię, to już wiem, ze nie masz o tym zielonego pojęcia.
Jeśli chcesz mieć węża dla szpanu, to sobie odpuść, bo gadzina długo u ciebie nie pociągnie.
Pozdrawiam miłośników węży.
polecam węże ogrodowe.
eeee, Grochu nie znasz sie!!!!!
ja mam malutkiego wezyka w domu, jest naprawde maciupki mozna dostosowac do swoich potrzeb...
I bardzo tani, to kolejna zaleta....takiego 10 cm moge komus wyslac gratis!!! to jest taki wezyk do kostki napowietrzjacej do akwarium i zgodnie z zamówieniem przycinam..., po wplacie na konto wysylka....
JA polecam Red Hybrid of California można trzymać w wiaderku 5 L bez przykrycia.
UWAGA rosną do 9cm.
pozdrawiam wszystkich terrarystów.
Nie ma co przesadzac.... Ortografia ortografia... Ale na forum nalezy odpowiadac na pytania a nie bawic sie w Miodka. :))) Nikogo nie chce urazic ale doradzic mozna temu panu jak najlepiej... Sam nie wiem wiec nie doradzam...
Ten "pan" to mógłby sobie opisy gatunków poczytać, czy to tak ciężko ??
No chyba że z czytaniem ma takie same problemy jak z pisaniem :(