sorry ze dręcze was ciągłymi pytaniami ale cos wiedziec zbożóweczka była karmiona 4-5 dni temu wyczyma do piątku??? ile moze taka zbozówa nie jest jest młoda ma zaladwie 60 cm
Wersja do druku
sorry ze dręcze was ciągłymi pytaniami ale cos wiedziec zbożóweczka była karmiona 4-5 dni temu wyczyma do piątku??? ile moze taka zbozówa nie jest jest młoda ma zaladwie 60 cm
wytrzyma nie martw sie.
zdechnie :] a tak na poważnie to spokojnie nie mart się bo to naprawde mały okres :]
A ile w ogóle taki wąż może wytrzymać?
NIE BĘDĘ CO CHWILA POPRAWIAŁ BŁĘDÓW W TWOICH POSTACH!!! NATĘPNY WYKASUJĘ. mordd
ajk się uprze to nawet ponad 2 miesiące. z moich dświadczeń wynika, że po zbożówce 40 cm nie jedzącej przez miesiąc nie ma żadnych objaw straty na wadze. tak samo jest z tak małymi wężami smugowymi :)
mordd ok już nie będe, poprostu spieszyło mi śię, teraz będe uważał
wino duzo...z 5 miechów napewno ale tak bez ucierpienia to z 1,5 miesiąca...
wielkie THX mam nadzieje że nic się jej nie stanie
U mnie zbozowka wytrzymala 6 miesiecy... uciekal sobie... ale ze zbieglo sie to z pora zimowa to pewnie pod wanna soebi zimowanie zrobila... a ze byla wtedy bardzo mloda (miesiac/dwa) i przetrwala, to teraz wierze ze niewiele jest w stanie jej zaszkodzic ;-)
Ps. Mimo takiej glodowki/zimowania potem rosla juz jak na drozdzach i wyprzedzial nawet 2 zbozowke karmiona normalnie (bez ucieczki)