Witam ,mam pytanie,czy młody Boa który wlasnie dzisiaj skonczyl 1 miesiac od urodzenia , moze wszamac myszke .....taka podrosnieta ??? nie doroslna ale taka wieksza ???
Wersja do druku
Witam ,mam pytanie,czy młody Boa który wlasnie dzisiaj skonczyl 1 miesiac od urodzenia , moze wszamac myszke .....taka podrosnieta ??? nie doroslna ale taka wieksza ???
jezu !! wiesz ile razy to było ale dobra powiem ci że raczej nie choć morze bo nieweim jakich rozmiarów jest ten wąż
powinien sobie spokojnie z nią poradzić:).pozdrawiam
Może.
moj jak miał 45cm długosci to jadł dorosłe myszy:P
musisz wiedziec ze to nie jest kwestia wieku tylko po prostu rozmiaru-daj mu mysze,jezeli zobaczysz ze z jakis przyczyn wyglada to kulawo(meczy sie z przelknieciem i wywija ja na prawo i lewo),to po prostu wrocisz do oseskow,ale tak jak napisali Panowie wczesniej-bankowo wszama ja z jedna reka w kieszeni.
najlepiej odpowiedzial a raczej napisal Obywatel_Snejk, a ja moge dodac ze kiedys widzialem post jak ktos opisal ze jego 90cm boa zabil i zjadl doroslego szczura - takiego do "towarzystwa", wiec to nie przelewki byly:). to wszystko zalezy od weza i od Ciebie - probuj.
hehe raczej nie mam zamiaru tworzyć mu wyjątkowych okoliczności podając wieksze ofiary ,wole GO przyzwyczajać do coraz to większych i tak aż do królików ;))
mam znajomego coo ma dorosłego samca Boa dusiciela ma juz skubany 18 lat ;d;d
Co wy na to ?? :D
Jaki jest długi i ile waży ten już pełnoletni ???