Na Wrzosach, okolice ul. Sokola i sw. Antoniego znaleziono samca zołwia stepowego. Jezeli to ty jestes jego włascicielem zadzwon: 605981966, lub kontakt przez gg: 9264345
Wersja do druku
Na Wrzosach, okolice ul. Sokola i sw. Antoniego znaleziono samca zołwia stepowego. Jezeli to ty jestes jego włascicielem zadzwon: 605981966, lub kontakt przez gg: 9264345
fajnie ze zolw uciekinier odnaleziony!! czekamy na wlasniciela! bedzie jakas nagroda dla znalazcy???
mam nadzieje ze sie znajdzie wlasciciel jak nie to przybedzie mi podopieczny;)
To pewnie mój :D, wiadomo że z Krakowa do Torunia krótka droga :D lol
właściciel jakiś napewno sie znajdzie tylko czy prawdziwy :P
Chłopaki raczej żółw niejest na tyle szybki żeby komuś uciekł na moje oko to ktoś biedaka porzucił
ja mam znajomych którzy mają żółwia stepowego (Edka).. ich żółw jest mistrzem ucieczek.. kiedyś wyszedł z domu , zszedł po schodach(!!!) (około 10 schodach) poszedł na ogródek i zginął!! Po tygodniu poszukiwań znalazł go sąsiad znajomuch na swoim ogródku- całego i zdrowego :D
Mlody ty chyba nieznasz możliwosci takiego zołwia. Chłopak <bynajmniej tak mi sie wydaje> ma zamilowanie do spacerów a tepo narzuca niezłe. Juz msyalem ze znalazlem wlascicielke ale oikazalo sie ze jej zolwik wygrzewa sie kolo oczka wodnego na ogródku;]......szczerze mowiac to wolalbym juz zeby sie nikt po niego nie zglosil.....znaleziony nie kradziony.....jak zaczynałem swoja przygode z zólwiami to nie moglem sie zdecyodowac jakiego wybrac grecki czy stepowy, maly czy duzy?? Teraz mam i greka i stepcia, malego i duzego.....jakby to powiedzial pewien osioł "Pelen serwis:P"