Czemu te głupie świerszcze nadal się zjadają pomimo iż mają mieszaninę płatków owsianych,bułki tartej,cukrui dafni??
Daję im również jabłka.
Wersja do druku
Czemu te głupie świerszcze nadal się zjadają pomimo iż mają mieszaninę płatków owsianych,bułki tartej,cukrui dafni??
Daję im również jabłka.
mięso
bilao to podstawa platkowe jedzenie dla ryb, suche jedzenie dla psow i kotow i ja juz wspomnial Jaca mieso
A ja zaczelem eksperymentowac ze swierszczami.
W jednym faunaboxie maja tradycyjne zarcie: platki, kulki dla kota, marchewke ... w drugim, tradycyjne + mleko w proszku dla niemowlat "Similac" z dodatkiem odzywki dla kulturystow :-)
Powaznie!
Swirusy pasione niekonwencjonalnie sa oczywiscie duzo wieksze, bardziej skoczne (musze uwazac przy otwieraniu faunaboxu - czasami udaje im sie wyskoczyc).
Sa rowniez DUZO chetniej konsumowane przez moja pajeczyce i skorpiona ...
wez im jeszcze kup hantle i atlasa ;) tylko Twoja Rosi i Pandi moga sobie juz tak łatwo z nimi nie poradzic...
Atlasa? ... dobra mysl :-)
Rosie i Pandi obzeraja sie nimi jak swinie i obawiam sie, ze niedlugo JA sobie z nimi nie poradze ...
ja dalem mieso na probe
bylo to biale mieso gotowane(mialem akurat taki obiad ;) i polowe tego co dalem(dalem dosc spory kawalek) wpieprzyly po pol godziny
Lepsze byłoby mięso surowe, przede wszystkim dlatego, że gotowane było najprawdopodobniej posolone...
ja proponuje zaczac kupowac im kreatyne no i moze hmb zeby sie troche porzezbily.
pozdrawiam