Re: Czy dobrze zrobilem??
no to jedziem...
wystepowanie India
dlugosc 12-13 cm ( z nogami 17-18)
temperaturka 24-28 °C
wilgotnosc 80%
dosyc duza szybkosc i calkiem niezla agresywnosc :)
warunki hodowli w sumie takie same jak innych Poecilotherii (nie chce mi sie opisywac- wejdz na net i przyczaj sobie :)
W sumie to prawie to samo co regalis, ale na przyszlosc najpierw pytaj, pozniej kupuj :)
pozdrawiam...
Huhros ==> "W sumie to prawie to samo co regalis, ale na przyszlosc najpierw pytaj, pozniej kupuj :) " ---- ale ja na zdecydowanie sie mialem niecale 20 min :) a pozatym zdążyłem zamienić kilka zdan z Atraxem Robustusem :) THX ATRAX mam nadzieje ze miales racje:) no i z samym sprzedawca :>
A ktoś jeszcze jakoś to podsumuje?? Cos podpowie?!
jesli tylko 20 min to OK :)
uważam, że dobrze że kupiłeś formose w końcu regalisa mozesz zawsze kupić, ten gat. co kupiłeś jest rzadszy na pewno od regalisa.
Pozdrawiam
Hi Metus,
moze pasujace imie dla twojej formosy mogloby sie zaczynac na J.. ?
Hehe Metus
No to chyba dobrze Ci poradzilem. W sumie faktycznie regalis jest bardzo popularnym ornamentalem w hodowlli, a formose do sprzedania widzialem 4 razy na tym forum, dlatego taka okazja moze sie predko nie trafic.
A co do imienia, to czasem warto sobie poczytac mitologie Grekow i Rzymian. Heh, wiem, ze to smieszne, ale czasem mozna na cos fajnego wpasc. Np.: Nike (tak kuzynek nazwal swojego amstadffa). Moze cos Lord Of The Rings ? Hmm. Sheloba ?
Albo po prostu Tekla.
A moze Therion :]
eh.. nie bede sie blaznil ;]
Sam najlepiej wymyslisz :D
Do Kryśki i Zuźki to imie na "J" chyba najlepiej pasuje :)
Heheheheh...tak myślę, że ornamental "JACA" świetnie się będzie komponował w towarzystwie takich dam i sobie poradzi...;))))))
PS1. Jadziu a Ty kogo miałaś na myśli???;)
PS2. Jaca mam nadzieję, że się nie obrazisz..
Pozdrawiam:)
Pablos
Jaca nie bardzo pasuje mi do Kryśki i Zuźki... :/