Re: Sprawa do archiwum X?
wg mnie to promieniowanie gamma wytwarzane przez narzady kopulacyjne much:))
ty mnie nawet nie strasz...
wyrzucam hodowle muszek...
Ja nakarmiłem mojego pajączka muchom (odpowiednio zmasakrowaną :-)) i żadnego problemu z nim nie mam, żyje i ma sie dobrze.
Zdaje mi się, że to jednak może być wina monitora. Miałem na kursie BHP o promieniowaniu monitora i powiedzieli mi, że jest ono bardzo szkodliwe. Jest nawet przepis, że kobietom w ciąży nie wolno pracować przy komputerze. Także monitor jest wielce prawdopodoby.
A moim zdaniem, cos nie tak bylo z tymi muchami. Ja trzymam pajaki kilkanascie cm od monitora i to juz przez ponad rok i pajakom nic sie nie dzieje.
u mnie przez kilka dni boehmei sie dogrzewal na monitorku bo w pokoju temp spadala do 18-19 stopni :/ nic mu nie bylo...
muchy dostaje od kilku dni bo pinek juz nie chce (niezly jest)... nic nie masakruje, wpuszczam muche ona sama gdzies siada i nastepuje piekny atak...
boehmei trzyma sie dobrze, nie narzeka na dziwne ataki drgawek...
to chyba cos z tymi muchami moze? :/ moje tez sa z pinek i nic sie nie dzieje..
hmm dziwne
A jakiego byly koloru pinki przed wylegiem??Jezeli byly barwione wszystko mozliwe ze to One zaszkodzily pajakom.Sam sie z takim przypadkiem nie spotkalem ale slyszalem z pewnego zrodla ze moga byc szkodliwe.
w sumie jak zjadłbym tyle co ważę to też bym sie nie ruszał przez tydzień :)
a tak na poważnie to pająki nie wyglądają "jeszcze" jakby padły tylko zdrętwiały
co dalej czas pokaże
Co do czerwonych pinek, to jeszcze nimi nie karmilem, ale karmilem muchami, ktore sie z nich wykluly.