co wyszło by gdybym dopuścił samca g.rosea do samicy b.albopilosum??
były by młode???
jaki by były??
Wersja do druku
co wyszło by gdybym dopuścił samca g.rosea do samicy b.albopilosum??
były by młode???
jaki by były??
By bylo Mortal Kombat.
moze kopulacja by sie powiodla - wyszlaby hybryda ale takie hybrydy zwykle maja 0 szanse na przezycie i napewno dlugo nie pozyja juz wiele razy ten watek byl poruszany na forum - kopulacja G. rosea i B. albopilosum moglby sie powiesc :)
Pozdrawiam...
Wez pod uwage, ze łączenie tylko miedzygatunkowe, ale tez miedzyrodzajowe. Wg. mnie bylby jednak wspomniany przez Sojkasa Mortal Kombat.
Wiesz...zalezy, niektore osoby laczyly A. geniculate z B. albopilosem tudziez P. cambridgei z A. metallica - powstawaly hybrydy gdzie nimfy padaly jak muchy a tym osobnikom ktorym udalo sie przezyc padaly po roku z blizej niewyjasnionych
przyczyn. Chociaz faktycznie istnieje spore prawdopodobienstwo ze będzie jak to ujmujecie "Mortal Kombat" ;)))
np beohmei wygląda jak połaczenie smithi i emilli:-)czerwone kolana smithasa i "piszczele" (niewiem jk sie fachowo nazywa ta część nogi:-))emili
jak juz cos to pisze sie "Boehmei" :) i owszej smithi wyglada na mieszanke tych gat. ptasznika a mowi sie na to poprostu "kolanka" ;PPPP
Pozdrawiam...
przeciesz napisałem boehmei tylko że z małej, jak dla mnie to żadna róznica każdy wie o co chodzi:-)
Cytat:
np beohmei wygląda jak
zamiast "Boehmei" napisales "beohmei" ;D:D:D:D:D::D:D
Pozdrawiam...