Czy to jest pleśń? (ostrzegam że zdjęcie będzie moim pierwszym w życiu samodzielnie zrobionym fotem na przypadkowo dorwanym aparacie :)
Wersja do druku
Czy to jest pleśń? (ostrzegam że zdjęcie będzie moim pierwszym w życiu samodzielnie zrobionym fotem na przypadkowo dorwanym aparacie :)
No ale da się zobaczyć to szare koło skorupy orzecha- o to właśnie mi chodzi. Wygląda to jak pajęczyna ale czy nie jest jej czasem za dużo?
Boze - mooooje oczyyyyyyy !!!!!! - czy mi sie wydaje czy fotka jest nieco - "NIECO" rozmazana i nic na niej nie widac ? :>
Pozdrawiam...
PS. zrob lepszej jakosci fotke :> :P:P:P:P bo mozna sobie oczy popsuc ( zwlaszcza jezeli ktos - KTOS ma okulary np. ja :P )
Wez porządne zdjęcie wstaw, bo po pzobaczeniu tego, moim pierwszym skojarzeniem było: "rozmazana młoda avicularia" .
Tak to jest pleśń !!!!! ale weś jeszcze daj jakaś lepszą fotke bo ja widziałem jakieś 3 plamy brazową jakaś zielona i to coś szare przypominajace pleśń
Nic tu nie widac....!!!!!!
Ostrzegaj przed zamieszczaniem takich zdjec!
Ja jestem wrazliwym czlowiekiem :)
prawdopodobnie to nie jest pleśń jeżeli sie oto pytasz!! pleśń ma charakterystyczną budowe i raczej nietrudno odrużnić ją od pajęczyny
To moze byc plesn, ale nie musi... jak dasz wyrazniejsza fotke. Kiedys celowo hodowalem plesn i miala dosc podobna budowe, ale... tu po prostu nic nie widac.
ja okularow nie mam ale po takiej fotce niewykluczone, ze bede miec musial...Az musialem zamknac oczy....lepsza jakosc bylaby mile widziana :)