czy jest mozliwe ze kedziezawiec urosnie np do 4 cm i ani troche wiecej ?? Moj ma L7 i jest bardzo maly ma moze 1.5 cm bez odnozy (jak nie mniej) czy jest mozliwe ze zostanie takiej wielkosci ?? pozdrawiam
Wersja do druku
czy jest mozliwe ze kedziezawiec urosnie np do 4 cm i ani troche wiecej ?? Moj ma L7 i jest bardzo maly ma moze 1.5 cm bez odnozy (jak nie mniej) czy jest mozliwe ze zostanie takiej wielkosci ?? pozdrawiam
on napewno niemoże byc po 7wyl. bo wtedy powinien miec przynajmniej 3,5cm jedna z moich młodszych samic ma 6cm i jest po 9wyl. Ktoś musiał cię chyba zrobic w balona bo jak powiedziałem przedtem po 7 niemoze miec w zyciu albopilosum 1,5cm cialka
Heh, jesli masz kedzierzawca 6cm ciala po 9 wyl. to gratulacje :) Spory.
Wg mnie to jest mozliwe.
eszh.. pająki rużne mają wielkości... niesą takie same. To zalezy od temperatury, pokarmu, ilości podawanego jedzenia itp(chodzi tu o pająki o tej samiej wilince). A to że po 7 wylince ma 4 cm to chyba nienajgożej.
Bla Bla.
.....jak się doczytałem to ma 1,5 cm....po w7
Mój kędzierzawy ma 2,5cm a jest po 5 wylince ;]
Pozdro ;]
mój ma około 4 cm po 8... 1,5 to trochę za mało, a 6 trochę za dużo... :P
Moze kolega sp0K nie umie sie poslugiwac linijka, albo ma pajaka L4......hehe
mój ma niecałe 3 cm ciałka i jest po 5 wylince-szykuje sie kolejna
nokeg gratuluje Ci takiego byka!! naprawde spory pajaczek, skoro moj jest w tym samym wieku (L5) i mA niespelna 1,5 cm CIALA...no ale coz widocznie karmisz go jakimis sterydami ;) :P