Duzo slyszalem ze jak pajaki sie za szybko rozwijaja to są bezpłodne.ja jakos nie moge w to uwierzyc.jesli to prawda to napiszczie prosze jak to sie dzieje ze staja sie takie?
Wersja do druku
Duzo slyszalem ze jak pajaki sie za szybko rozwijaja to są bezpłodne.ja jakos nie moge w to uwierzyc.jesli to prawda to napiszczie prosze jak to sie dzieje ze staja sie takie?
To jest roznie tzn. kazdy ma wlasna teorie kturych sie trzyma . Jedni uwazaja ze nic sie nie dzieje, i jest ptasznik plodny , natomiast drudzy uwazaja ze jak sie przetrzymuje ptasznika w wysokiej temp. nie jestr plodny , na terrarystyce ten temat by poruszany
Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Amen.
cieszcie się że nasz nowy "wojownik o wolność i demokracje" nie zamknoł wątku ;-P
PS. W końcu zaczyna być widać rękę imperatora... znaczy się moderatora :-).
Moim zdaniem bzdura az swiszczy.... Ale coz, jezeli ktos to badal jestem otwarta na nowe rzeczy :D
Przeczytaj ten cały wątek, tam zawarłem to co sądze na ten temat. http://www.terrarystyka.com.pl/forum...asc&highlight= (niewierny Tomasz) :>
Kto z nas ten Tomasz, Hari??? :D:D:D
A mi się wydaje, że takie dyskusje w tym temacie nie mają żadnego sensu, dopóki nie sprawdzi sie tej tezy w praktyce. Możliwe, że takie zjawisko zachodzi np. u pewnych gatunków ptaszników, a u innych nie ma miejsca, ale to też tylko przypuszczenia i nic poza tym, end :)
dzieki wam.przyznam sie ze sie troche martwilem zeby nie przedobrzyc z warunkami
tez kiedys poruszalem ten temat;] gdzies tak tez wyczytalem ze to ma jakis negatywny wplyw;] choc sam tego nie sprawdzilem