Chodzi o murinusy .Więc mam samca i samicę wkładam je do np.większego akwarium i czekam tak :) hihihih one bara bara i gotowe .Muszę je jakoś nasterować żeby na siebie trafiły :) czy czekać aż się znajdą.
Wersja do druku
Chodzi o murinusy .Więc mam samca i samicę wkładam je do np.większego akwarium i czekam tak :) hihihih one bara bara i gotowe .Muszę je jakoś nasterować żeby na siebie trafiły :) czy czekać aż się znajdą.
Mozesz nasterowywac zeby szybciej bylo i pilnowac co by ona go niezjadla po wszystkim.
Ja byn nie sterował - to pająki szybkie i samiec może opuscić miejsce na ten tego...
Murinusy nie są w stosunku do siebie agresywne.
rastafaq a może być tak że jak ja je tak patyczkiem nasteruje :) to ona go capnie i zeżre tego się boję.
Raczej tak nie bedzie, ja teraz rozmnazalem Spinifera i popychalem samice w strone samca bo caly czas sie oddalala,wszystko bylo pod kontrola, tylko samiec byl agresywniejszy.Zakonczylo sie powodzeniem tylko musialem szybko odepchnoc samca bo chciala go dziabnac.Zrob jak uwazasz.Pozdrawiam i zycze powodzenia :)
poprostu wloz samca i samice do terra i czekaj az sie potocza sprawy dalej ;)
Jak nie zemdleje to powinno być ok dzięki ;)
RAMMSTEIN1 a murinusy dorosłe sa takie małe bo moje nie dorosłe a może dorosłe cambridgei i cancerides prawie 2 razy większe są
Niestety sa male,Cambridge jest duzo wiekszy.Jak liczyles wylinki to wtedy masz pewnosc czy sa dorosle.
Kupiłem dorosłe nie widziałem jeszcze dorosłych murinusów więc się wole upewnić hihihi małe jest piękne :))