Porsze nie usuwajcie tego orady wiem że ten temat napewno był poruszany ale mi strasznie zależy żeby poznać waszą opinie !! Mojemu smithi L3 zaczął ciemnieć w kilku miejscach odwłok czy to oznaka wylinki ??
Wersja do druku
Porsze nie usuwajcie tego orady wiem że ten temat napewno był poruszany ale mi strasznie zależy żeby poznać waszą opinie !! Mojemu smithi L3 zaczął ciemnieć w kilku miejscach odwłok czy to oznaka wylinki ??
tak
Tak to oznaka wylinki.
jak wiesz ze byl juz poruszany temat ten to po co jeszcze raz poruszasz jak z pewnoscia wiesz jaka jest odpowiedz.
Co do twojego pytania to odpowiedz brzmi TAK!!!!! i nie poruszaj juz wiecej tego tematu jak twoj smithi bedzie sie zblizal do L4 ;P
Nie, akurat w przypadku Twojego pajaka natura zmienila zasady i to na pewno nie jest wylinka :)
Zreszta skoro czytales, ze to oznaka wylinki i jest to potwierdzone, to nie ma sensu sie pytac, bo wiadomo.
hehehehehe "prosze nie usuwajcie chociaz i tak wiem co mi powiecie" :))))
Ja czasami ludzi nie rozumie :P Wiecie co...ja tez mam prawie nowa smithi L3 i ciemnieje na odłoku:) Co to moze byc??? Mam nadzieje, ze to nie plesn:) Ha ha ha:P
tak ale czy to napewno wylinka bo mniejszcza częśc jest ciemno czarna reszta odwłoku jest jasno czarna ?? nie jest to jakaś choroba ??
no comment
Moj vagans(wyl4) ma cos podobnego. Teraz sie w norce juz 3 dzien. Jedyna oznaka , ze zyje jest to , ze jak przychodze z pracy i patrze to wyglada jakby taifun przeszedl w srodku. Norke oczywiscie zapajeczynowal tak, ze go nie widac.
Teraz tylko pozostaje czekac.....