Wiem, że pisało w FAQ, ale mam ekstremalny przypadek. Mój pająk nie je od 15 dni. W poniedziałek miał wylinkę. Kiedy powinienem go nakarmić? Mogę już w piątek?? NIe padnie mi pająk do tego czasu??
Wersja do druku
Wiem, że pisało w FAQ, ale mam ekstremalny przypadek. Mój pająk nie je od 15 dni. W poniedziałek miał wylinkę. Kiedy powinienem go nakarmić? Mogę już w piątek?? NIe padnie mi pająk do tego czasu??
Jaki extremalny?? NIc dziwnego tu nie widze. Jak dla mnie to mozesz juz jutro mu dac papu:)
POzdrawiam
NAzar
hehe...napewno nie padnie, jezeli nie jadl przez te 15 dni ;)
zje gdy będzie glodny :)
U mnie po wylince nie jadl 20 dni i jakos sie nie przejmowalem. Jadl 6 dni i teraz znowu nie je juz 2 tygodnie ;)
buahaha rzeczywiście ekstremalny !! Niestety już za późno. Twój pająk nie ma szans na przeżycie.
mIRO - sam bym chcial takie ekstremalne przypadki :>
buuuu On sie ze mnie spieje ;-)
Moderatorku pomóż........
no faktycznie ekstremalny przypadek... zreszta jak kazdy.. pajaka musisz nakarmic bo inaczej Ci padnie.. wiec jak nie bedzie chcial to mu wkladaj swierszcza do pyszczyska i przytrzymuj zeby nie wyplul.. tylko wtedy masz szanse na uratowanie go...
Dajcie chlopakowi juz spokoj, ayt? :E
No to ja też mam extremalny przypadek smithi po wylince zjadła tylko dwa karaczany, nieje juz 1.5 miesiąca. O BOŻE CO JA MAM ROBIĆ??? hhehe ;)