Re: Porzadki na forum i FAQ
Och i jeszcze:
11)
W FAQ przydaloby sie zrobic named anchory, zeby na gorze FAQ umiescic spis tresci do konkretnego pytania.
Dla mniej obeznanych z HTMLem tlumacze, iz chodzi o <a name="#dupa"></a>, a w spisie tresci Ble, dzieki czemu od razu mozna skoczyc do konkretnego pytania :E
Okej, zapomnialem, ze na forum mozna uzywac HTML =)
Chodzilo o:
[a href="faq.php#ble"]konkretne pytanie[/a]
[a name="#ble"][/a]
A ortograf w ciekawostkach jest w GADY/pkt 4 - "zadkoscia" ;)
Tak offtopic chciałem powiedzieć że rzygać mi sie chce jak widze pytania "ktora wylinka", "niechce jesć", "ma ciemny odwłok" itp. Wiec pomysły MSK są całkiem sensowne.
ta, popieram co do pkt. 1 :)
a ja miale napisać temat o terrarystyka.com.pl o tych opisach szczegulowych a pozatym reszta jesz ok i czekamy poprwy (nie sprawdzalem tych bledów):P
2)
Czy nie sadzicie, iz zamiast *kasowac* topiki lepiej jest je *zamykac*?
Wole kasowac, bo od kad zaczalem zamykac, od razu pojawil sie topic, ze co 2 watek jest zamykany :).
msk napisał(a):
> 1)
> Hm? Bo tego FAQ troche nie widac, a zreszta ludzikom sie nie
> chce tego czytac. A w takim "STICKY" moznaby bylo pisac
> rownoczesnie o wszystkich waznych pajeczarskich kwestiach.
Ja jednak ufam ludzkiej inteligencji (jestem naiwny?). Poza tym, jezeli komus nie chce sie czytac FAQ, to dlaczego np. mi ma sie chciec odpowadac na jego pytanie, albo w ogole czytac jego wypowiedz? Tak samo, jezeli ktos jest tak leniwy ze nie chce przecyztac "najczesciej zadawanych pytan", ani opisu, to jaką masz gwarancje, ze taka osoba przeczyta "przyklejony" temat?