Witam nurtuje mnie taka myśl? Otóż mam troche kasy i zastanawiam sie czy kupić sobie jakiegoś jednego większego pajączka (L7-L9) czy lepiej zaiwestować w małe (L2-L4) i kupic kilka sztuk ????????????
Wersja do druku
Witam nurtuje mnie taka myśl? Otóż mam troche kasy i zastanawiam sie czy kupić sobie jakiegoś jednego większego pajączka (L7-L9) czy lepiej zaiwestować w małe (L2-L4) i kupic kilka sztuk ????????????
zainwestować w małe gdyz masz radość że rosną a przedewszystkim rok może dwa lata i tak beda duże
pozdro!
to zależy jeżeli dopiero zaczynasz to radzę wziąść większego L7-L9 bo małe moga ci łatwo umrzeć jeżeli nie jesteś za bardzo dośwadczony ale wybur należy do ciebie
nietyle umrzeć co prysnąć bardziej ale jak jestes uważny to sie nie ma czego bać
ale masz problem :-D dołóz kasy i kup duzego i małe bo:
-jezeli chcesz pajączka dla siebie to kup większego bo szkoda życia zeby czekać az urośnie
-jak te mniejsze urosną to je sprzedasz i będziesz miał kase na następnego duzego...
;-)
z małych jest wieksza satysfakcj jak urosną
fajnie jest patrzeć na takiego małego "szkraba" jak rośnie nabiera kolorków itd :)
no ale jeżeli chcesz mieć "od razu co pokazać" lub "na czym oko zawiesić"
to lepiej dużego
lepiej kupic kilka ciekawych gatunkow.. chromka, blondi(malych L2-3), czy cos tam.... w cenie jednego doroslego...
Zreszta przyjemnosc z ogladania wzrostu...
Całkowicie zgadzam się z roko, lepiej kupić sobie mniejsze pajączki. Bedziesz miał większą radochę jeśli będziesz chodował od małego pajączki :)
blagam..... LOKO... Roko to ktos inny :))
hihihi