Bede oryginalny :] GrZyBoBrAniE :]
Tej wpadlem na oryginalnego pomysla ;P Juz sie mozecie smiac! Tak sobie dzisiaj myslalem co by tej mojej gnidzie posadzic do tera i wymyslilem... Banan bedzie farmerem i posadzi.. grzyba :] Co wy na to?? Co preferujecie, borowika, pieczarkie czy qoorki?? :] Aha tylko nie sapcie "posadz sztuczna roslinke" bop jak takie posty widze to mi sie sniadanie z przed tygodnia cofać... Dobra ale to nie jest zart wiec geniusze dalej rzucajcie pomysly jak taki shitex tam zsadzic bo ja nie mam kompletnie pomyslow jak takie co sie "uprawia" :D:D:D Go gO go GO madafakerZ
Re: Bede oryginalny :] GrZyBoBrAniE :]
duża wilgotność i temp i przy odrobinie szczęścia ci wyrośnie:)
pozdro!
zasadz pieczarke będzie przy okazji na zupe pieczarkowa ;)
CO TY ODWALASZ??? JAJA SOBIE ROBISZ????? BEDZIESZ TROPIKALNEMU PAJAKOWI PIECZARKI SADZIL??? CHLOPIE, NO PROSZE CIE.... AMATORKA !!! JAK TO BEDZIE WYGLADALO??????
oczywiście ,skierowane to jest do Babana ...(czykita) ?
Ale szanowny majdan sie agresywny zrobil, no no.
Niech sobie sadzi nawet rzodkiewki, jego sprawa.
A na temat, to nie wiem czy z grzybami bedzie tak łatwo bo w ziemi chyba by grzybnia musiala byc zeby wyrosl grzybol.
Nie znam sie na tym za bardzo ale tak mi sie wydaje.
Agresywny? Nie - zbulwersowany! Nie no jasne, jego sprawa. No ale pieczarki albo ogorki... przeciez terrarium to nie jest ogrodek dzialkowy.... niech sie poradzi na forum www.maly_ogrodnik.pl co do ich uprawy :)
Grzybów leśnych to sobie w tarrarium raczej nie zahodujesz :-). To nie roślinka doniczkowa i potrzebuje specyficznych warunków. Ponadto wiele gatunków żyje w symbiozie z drzewami. Pomysł średnio udany...
Pozdrawiam
Bartek