Czy nadaje się na początek, czy nie będzie troche za mała?
Wersja do druku
Czy nadaje się na początek, czy nie będzie troche za mała?
jak bedziesz ostrożny to bedzie sie nadawać zresztą raczej cały czas bedzie spędzać w norce pod torfem wiec możesz spróbować
pozdrawiam!
dasz sobie rade... :)
A czy jakimś sposobem początkujący może się wziąść za hodowle irmini 2wyl. one są takie piękne. czy są agresywne?
nie są agresywne ale dość płochliwe zobacysz jak bedzie po 3-4 wylince to zrobi se taką nore że go nawet nie zobaczysz dokladnie tak jak pisalem bedziesz ostrożny to dasz rade lecz raczej nie poleca się początkującym pająków nadrzewnych
pozdrawiam!
Agresywne - podrostki tak, mlode osobniki raczej nie - ale wiadomo zalezy od osobnika.
Ale lepiej nabierz troche doswiadczenia z pajakami a pozniej zajmij sie hodowaniem nadrzewnych pajaczkow :)
Jest slabo jadowity , ale za to bardzo syzbki i skacze - ja sobie na poczatek kupilem p. cambridgei i jakos sobie radze - wprawdzie juz dwa rayz musialem go lapac kiedy sie przestraszyl zarcia i wyskoczyl ale ogolem nie jest zle - wiec jesli chcesz i wierzysz we wlasny refleks to mozesz go spokonnie brac.
nie polecam bo:
1)jest bardzo szybka i czasami agresywna
2)dorasta do małych rozmiarów i bardzo wolno rośnie
3)bedziesz ja bardzo żadko widywał(ja swojej nie widzialem juz 3 tygodnie)
co do smithi powineneś dać sobie rade ale lepiej kup troszke wiekszego
taka mala to ona nie rosnie....
nie rosnie wcale wolno.. powiem nawet ze dosc szybko
co do siedzenia w gniezdzie to sie zgadzam... ciezka ja przyciac na wybiegu
a czy 5,5 cm to dużo......
a z tym rośnieciem to chodzi o to ze rośnie wolno bo wogóle jej maksymalna wielkość jest mała moja L8 ma gdzieś tak troszke ponad 3 cm ciała