Re: BLONDI romnazanie !!!
Jakby go nie chciala, to by go zdecydowanie pogonila. Tak to bywa z dopuszczaniem pajakow, czasami trzeba to robic kilka razy. Samiec "bebni" do samicy, a samica odpowiada podobnie. Najprawdopodobniej byly to zaloty obydwu stron. Nie zalamuj sie i probuj dalej, rozmnazanie Theraphosa nie nalezy do najlatwiejszych.
dzieki:)
dzisiaj tez bebniła tylko ona w niego to wyglada jakby go poganiala a on mowi "no spokojnie spokojnie zaraz dojde" ale w koncu nie moze dac jej tego czego ona chce . I jescze wygladalo jkakby tańczyła, bo sie poruszala jakby krecila biodrami:D Bebnila w niego nogami ale on mial jakies tylko odruchy szybkie i widac ze raz chcial uciec a raz nie.Ona go do rogu zapędziła,bo ten chciał nawiać troche sie "pobębnili" no i uciekł od niej znowu ale juz z nerwow mu sie nogi cale czas trzesly. I prawie po glowie jej sie probowal wdrapac na zew. akwarium:)))
pozdrawiam
Dariusz
bedzie dobrze :)
Trzeba byc cierpliwym :)
Powodzenia:)
a czy wiecie moze kto ma mlode blondi do sprzedania tak do L4-5 ?
Zapytaj Mantida i Kudłatego.
Od nich mam moją samicę po 3 wylinkach :)
TomekG ma we wtorek dostalem od niego:)
Bluff opisuj postępy i co z tego wynikło będę dopuszczał murinusy i bardzo mnie ciekawi zachowanie twoich zakochanych.:)
Bluff, powiedz mi jeszcze w jakim wieku jest twoja samica, a jak nie wiesz tego, to ile ma cialka w cm...
GALN ja tez bede dopuszczal murinusy i vagansa :) jestem ciekaw czy samiec murinusa da rade samiczce ktora ma 7cm cialka i jak na murinusa jest olbrzymia.