-
czy moze mieszkac
nie wiem czy padlo tu takie pytanie ale nie chce mi sie szukac :)
czy pajak jednego gatunku moze zyc w sieci srobionej przez innego pajaka?
dzisiaj wlozylem platusa do sieci zrobionej przez cyjanopubescens i pytanie czy on sie tam zadomowi
wiadomo ze rozpoznanie zapachow nie wchodzi w gre ale czy struktora sieci bedzie mu odpowiadac
-
Re: czy moze mieszkac
Tobie sie nie chce szukac wiec nie oczekuj ze komus sie bedzie chcialo odpowiadac...
-
rastafaq heheheh dobra odpowiedz tak czymac
-
dobra tylko jak mozna wpisac moje pytanie w wyszukiwarce :P ale sprobuje
-
pozatym z twoja ortografia to ty chyba nigdy niczego za pomoca magicznego przycisku szukaj nie znajdziesz
a tobie rastafaq powiem ze takie pytanie nie musialo sie wcale pojawic wiec moje poszukiwania byly by bezowocne dlatego wolalem zapytac
-
Wg. mnie ta sieć zostanie 'odrzucona' a pajączek zrobi nową... mi cambridgei tak zrobil...nową sieć na zgliszczach starej
moglibyscie odpowiedziec a nie krytykowac znow
-
Nie martw się, rastafaq inaczej nie umie.
-
-
rastafaq chce byc widziany na kazdym poscie a jak nie wie co powiedziec to po prostu jedzie po batach alfa i omega jeden czytalem jego inne posty
-
tak chce byc widziany, jestes nadwyraz inteligentny i jako jedyny to zauwazyles, WIDZICIE MNIE ?? WIDZICIE ?? TU JESTEM. Zalosna ta Twoja teza... Jade jak ktos na to zasluguje anŻelo, Twoje lenistwo bylo dla mnie argumentem