Siema,chciałem się spytać czy małe pajączki można karmić samcami komarów? bo dzis dałem jednego komarka mojemu albopilosium 2 wylinka i zjadł ale czy mu nie zaszkodzi ??
Wersja do druku
Siema,chciałem się spytać czy małe pajączki można karmić samcami komarów? bo dzis dałem jednego komarka mojemu albopilosium 2 wylinka i zjadł ale czy mu nie zaszkodzi ??
Nie zaszkodzi mu.
nie powinien zaszkodzic, ale po co sie pytasz po fakcie jakby miało zaszkodzic i tak bysmy nic nei pomogli :D
nic mu niebedzie sam czasami karmiłem i karmie ptaszniki komarami ale wsumie to sporadycznie jak uda mi się złapać :P
Ptasznik takim pokarmem zabardzo sie nie naje, wiec poco kombinowac jak mozna podac pinki lub wyleg swierszczy. Sa duzo porzywsze od komarow
jak zjadl to niema problemu
porzywsze musze ze zapisac to slowo:). a skad wiesz ze komary a bardziej porzywsze? on karmil samcami a samce zywia sie nektarem a nektar to witaminki wiec sa w sumie bardziej porzywsze niz swierszcze ktore jedza wlasne gowna
Angelo, jak nie dajesz jesc swierszczom, to co one biedne maja zrobic dla przetrwania??? :>:>:>
nie no cos tam dostaja