mam małego pajaka(po pierwszej wylince). ostatnio nie chce jeść.Czy nawet jeżeli pajak nie je to musi przejść wylinkę? bo czekam już 1.5 miesiąca i nic, a podobno tak małe pajaki maja wylinkę co kilkanaście dni.
Wersja do druku
mam małego pajaka(po pierwszej wylince). ostatnio nie chce jeść.Czy nawet jeżeli pajak nie je to musi przejść wylinkę? bo czekam już 1.5 miesiąca i nic, a podobno tak małe pajaki maja wylinkę co kilkanaście dni.
to masz stary zagadke
Mlode pajaki linieja srednio raz na miesiac, potem czestotliwosc spada. Zwlaszcza niektore gatunki rosno bardzo wolno. Podane objawy sa jak najbardziej prawidlowe i nie trzeba sie martwic.
przez takie gadanie ze srednio co miesiac sa takie posty, wylinieje jak bedzie gotowy, jak bedzie mial ochote, jak stwierdzi ze mu nudno ( a to sie jeb** na plecki ) jak bedzie go od lezenia bolal brzuch, jak go zaswedza lopatki....
Prawda, to kwestia danego osobnika i warunkow. Ale mimo to statystyk nie da sie oszukac :)
Mam boehmei, a warunki ? temp. ok. 22 stopni, a wilgotność ma wysoka.
FAQ I ARCHIWUM
Boehmei rośnie nie za szybko. Czasem jedzą, czasem nie. Jaka przyczyna? Któż to wie...