-
Albopilosum... zwiał
Albopilosum po 2 wylince... kurka, nawet nie wiem jak ale zwiał (to znaczy wiem - zostawiłem otwarty pojemnik na mocz, myślałem że nie umi chodzić po ściance :) był malutki, ale czy możliwe że przeżyje na pokoju, gdzieś schowany? może coś sobi złapie... Wolał bym aby nie, bo kiedyś ktoś może się przestraszyć, a nigdzie nie mogę znaleść malca... Co myślicie?
-
Re: Albopilosum... zwiał
Po 1 - pająki chodzą po szybach.
Po 2 - jak był taki mały to raczej jego coś złapie. Szanse znalezienia takiej "mrówki" są nikłe ale zawsze jakaś szansa jest.
-
Hmmmm, już kiedyś był taki co się śmiertelnie zdziwił, że jego pająk potrafi chodzić po ściankach kubka. Też później gonił swojego pająka po mieszkaniu.
Nie byłeś to Ty? :P
-
marne szanse ze go znajdziesz,wrecz nikle.chociaz nadziej zawsze jest ;D
-
O tak nadzieja tak chociaz...
Hehe widzial ktos pajaka nie potrafiacego lazic po scianie????
Wątpie zebys go znalazl:(
-
tak... pajaka po amputacji wszystkich konczyn ;p
teraz bedziesz pamietal ze pojemniki sie zamyka a takie kleszcze sie nie znajduja
-
Kurka... a niby z kąd miałęm wiedzieć że umie chodzić po ściance??? Zawsze siedział i się nie ruszał... myślałem że nie będzie miał ochoty na taki wysiłek :) Ale mniejsza z tym... Teraz chodzi mi tylko o to jakie ma szanse przeżycia...
-
zadne,albo go inny pajak zlapie,albo sie wysuszy.nie ma szans na przezycie ;D
-
Pająki potrafią chodzić po ścianie. Zastanawiające... :]
Bywały już przypadki, że pająk znajdował się po kilku tygodniach, ale taki maluch ma naprawdę małe szanse. :(
-
ej wiecie dobry pomysł zostawiać odkryty pojemnik :) mam kilka Cambridgei i Avicularie metallice po 3 wyl, jak myślicie umieją chodzić po scianach?? może zostawie je otwarte na noc:P a tak na serio to wpadłes na znakomity pomysł!!! :):) a z tym szukaniem pajaka lepiej sobie daj spokój !! bo po 1 może być wszedzie( on ma nogi i potrafi chodzić) a po 2 jest zbyt mały zeby przeżyć !! Pozdrowienia dla wszystkich Narka:)