Witam mam drobne pytanie ale jeśli sądzicie że to głupie pytanie to przynajmniej mnie oszczędźcie więc ja sie zastanawiam czy można Dopuścić Vagansa Do Boehmei??
Wersja do druku
Witam mam drobne pytanie ale jeśli sądzicie że to głupie pytanie to przynajmniej mnie oszczędźcie więc ja sie zastanawiam czy można Dopuścić Vagansa Do Boehmei??
teoretycznie tak jak to wygląda w praktyce nie wiem;p
pozdrawiam!
Który to samiec a która samica to też ma wpływ na rozmnażalność
>>>Świat należy do odważnych<<<
tak tylko że Vagans to samica to chyba może stanowić problem bo jakby boehmei był samicą to inna sprawa bo boehmei jest łagodniejsza czy to ma wogóle jakiś wpływ??
Mozesz...
powstanie hybryda tych dwóch gatunków. :)
Ale zadajmy sobie jedno proste a jakże mądre pytanie, otuż: PO CO?? (ale jestem poważny) Mówcie do mnie Profesor Doktor Habilitowany Magister Neo w skrócie Prof.Dr.Mgr Neo :D
wiesz dla czystej ciekawości co z tego wyjdzie jakie będzie miało kolory aha zapomniałeś sobie jeszcze dopisać Papież.
Kolejne kundelki..... eh.
Ale po co chcesz takie cos wychodowac??
przeciez to bzdura:)
Blech i po co komu takie wszystkie fafiki, burki, azory i inne gowna!! Dbajmy o czystosc rasy ;p;p;p;p (zaczynam gadac jak mgr. inż. hit-leer ;p)No chyba ze chcesz zobaczyc potem jak beda wygladac pajecze walki bo chyba tylko do tego sie takie mieszance nadaja!! No ewentualnie mozesz w przyplywie emocji pobawic sie z nimi klapka na muchy ;p