Potrzebuje informacji na temat Galeodes granti niedługo bede posiadał ale niewiem ile lat zyje samiec ile samica co jedza i jakie warunki nalezy im zapewnić aby sie dobrze czuły.
z Góry dzięki
Wersja do druku
Potrzebuje informacji na temat Galeodes granti niedługo bede posiadał ale niewiem ile lat zyje samiec ile samica co jedza i jakie warunki nalezy im zapewnić aby sie dobrze czuły.
z Góry dzięki
Napewno duze terra, bo solfugi potrzebują przestrzeni, karmisz owadami, duzo kryjówek, raczej nie za wilgotne ale ciepłe. Raczej cięzko będzie ci utrzymac ją przy zyciu bo podobno są strasznie trudne w hodowli.
Niech wypowiedzą sie inni bo moje wiadomosci dotyczące solfug są czysto teoretyczne.
trudne nie trudne temu prosze o pomoc postaram sie zapewnić idealne warunki !!!!!!
Są bardzo trude w hodowli - lubią zdychać.
Dużo kryjówek, mała wilgotność i temp. w dzień około 35-40*C. W nocy koło 20.
jak zdechnie to se zasusze :D:D 40zł to nie majatek jak na spróbe
Ja bym wolał smithiego albo kędziorka,Łatwy w chodowli i tańszy.Ale jezeli 40 złotch dla ciebie to nie pieniądz to bierz .:):D
niemówie ze 40 zł to mało ale raz mozna spróbowac jak mi sie uda i niezdechnie mi to warto tyle zapłacić :) a jak padnie wiecej niekupie i tyle