Czy w krakowie są szklarze, którzy zajmują się produkcją terrariów na zamówienie??? Jak tak to prosiłbym o napisanie w poście namiarów na niego.
POZDRO!!!!!!!!
Wersja do druku
Czy w krakowie są szklarze, którzy zajmują się produkcją terrariów na zamówienie??? Jak tak to prosiłbym o napisanie w poście namiarów na niego.
POZDRO!!!!!!!!
Możesz zamówić w biofilu lecz pewnie wyjdzie troche drożej
nom w biofilu takie terrarium 60/25/35 dł/wys/szer kosztuje 300 stoweczki
lol no nie ;))))) a ktos mi mowil ze takie terrarium u szklarze jest identyczne za 70 zeta tylko nie wiem gdzie jest ten szklarz
???????
POZDRO
Nie wiem z kąd masz takie informacje że 300zł!
Ja jak kupowałem w biofilu terra 60X30X40(dłXszerXwys)z wyposażeniem w środku, sciany korkowe zapłaciłem 210zł.Chyba że teraz tak podnieśli ceny bo ja kupowałem je w lutym.
Sezon jest to podnieśli ;) a tak w ogole nie wiesz gdzie jest szklarz ktory zajmuje sie robieniem terrarium na zamowienie???
A tak w ogole to poparlem cie w twoim temacie o tym czy sa jakies leki wzmacniajace apetyt. Kolesie sie z ciebi e wysmiewaja ze martwisz sie o swojego pupila. SKANDAL!!!!!!!
A czy ty masz jakies podrostki samca gekonka lamparciego jak tak to za ile bys sprzedal???
POZDRO!!!!!!!
Niestety szklarza nie znam.Gekonów do sprzedania nie mam.
Mógłbyś się popytać innych terrarystów bo oni mają hodowle.
Albo możesz zamieścić ogłoszenie w dziale "kupię"
Już wiem gdzie jest fajny szklarz ktory robi na zamowienie terraria w krakowie. Jest to na placu Imbrachomskim czy jakos tak:))))))
POZDRO!!!!!!!