Jak karzdy wie w zimie w naszym kraju swierszcze nie skacza po lakach, wiec wpadlem na pomysl, zlapac teraz swierszcze i wlorzyc je do zamrazarki, a w zimie wyjac je, odmrozic , i podac pajakowi. Czy to dobry pomysl , co o tym sadzicie
Wersja do druku
Jak karzdy wie w zimie w naszym kraju swierszcze nie skacza po lakach, wiec wpadlem na pomysl, zlapac teraz swierszcze i wlorzyc je do zamrazarki, a w zimie wyjac je, odmrozic , i podac pajakowi. Czy to dobry pomysl , co o tym sadzicie
...pomysł dobry .., ale czy pajak zechce odgrzewane danie? .... trudno przewidziec
hmmmm... moze sie sprawdzic. sprobuj tak zrobic zanim zima nadejdzie zeby miec jakies awaryjne zarcie. daj znac jak sie uda i pajaczek bedzie jadl.
dokładnie, nie wiadomo czy pająkowi posmakują mrożonki...
Jas na zimę robię hodowlę świerszczy z kumplem. Świeżutkie zawsze najlepsze. ;)
no ja na szczęście też posiadam już wylęg ;) moje własne :D...
ja zamroziłem konika polnego podałem G.pulchra i zjadła pez problemów
Ja w zimie karmię tylko mrożonymi konikami polnymi. Wszystkim bardzo smakują. W zamrażarce mam zapas około 400 szt. własnoręcznie złapanych.
chce ci sie to łapać :|
nie prościej założyćhodowle świerszczy??
Ale co to za frajda wrzucać takie jałowe denaty??Ani to sie nie rusza ani nic.
I do tego masz chlopie AŻ jednego pająka i myślisz o jakimś zamrażaniu, gdybyś miał tych pająków ze 30 to jeszcze miałoby to jakiś sens, choć dla mnie to i tak mierny pomysł.