Mam takiego nietypowe pytanie....czy karmiliscie juz swoje pupile(oczywiscie pajaczki) "biedronkami" zlapanymi zdala od ulicy oczywiscie...:P... czy to dobre jedzonko :P (jeszcze sie nie spotkalem z takim postem wiec pytam)...z gory dzieki za odp.
Wersja do druku
Mam takiego nietypowe pytanie....czy karmiliscie juz swoje pupile(oczywiscie pajaczki) "biedronkami" zlapanymi zdala od ulicy oczywiscie...:P... czy to dobre jedzonko :P (jeszcze sie nie spotkalem z takim postem wiec pytam)...z gory dzieki za odp.
Ja jeszcze nie karmilem moja vaganske biedronkami, ale podobno w chwili zagrozenia wydzelaja jakis plyn do odstraszania wrogow, ale nie wiem czy jest groznz dla pajakow...
Poczekamy na wypowiedzi moze ktos poda konkretna dzieki za odp.....
Po co chcesz karmic pajaka biedronkami, chce ci sie to lapac. Zlap sobie lepiej swierszcza
.............mysle ze wydziwjacie z tymi pokarmami ..no ale jak ktos ma ochote to niech karmi nawet stonka ziemniaczana .....tylko po co sie pytam ....czy brakuje wam dostepu do sprawdzonych owadów karmowych .
i tu masz racje... zresztą o karmieniu biedronkami było już na tym forum kilka postów...
Kolejny kombinator. :> Bez urazy. ;-P
Najlepiej sie wymądrzać....dzieki za zbedne odpowiedzi....
Tak, dokładnie kosiu. ;-) Dopiero się zorientowałeś, zę o to w tym wszystkim chodzi? Ty zadajesz pytanie czy można karmić dajmy na to komarami, a my się wymądrzamy. :>
chyba jest trujaca...lepiej karm tym co inni i nic sie nie dzieje......zreszta jest pozyteczna